Thursday, May 28, 2009

Thanks A Bunch!!! =)




Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda ..

Award ini diberikan oleh sis Lavender aka Cengkih78. (Thanks!)
She's now in Australia, doing her phD there I guess. Which university and which part of Aussie she's at, erm I'm not really sure..
Honestly, I don't really know her yet, yelah kenal pun thru blog ni and haven't got the chance to get to know her more. Insyaallah, ada peluang mahu tahu lebih lanjut pasal sis =)
Especially about ur life kat Australia. How u survive there...
From her writing in her blog, I assume she read books a lot. Banyak betul pengetahuan dia. Jujurnya, aku kagum dengan orang seperti dia sebab I don't think I am or can be like that..
Sis Lavender, I'm looking forward to meet u in person =)

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)
  1. I'm not a girl not yet a woman (err what does that mean?ehe)
  2. July 28 is my 24th birthday (mark this in ur calendar pleaseee..)
  3. Berat semasa - 65kg (tak tipu okeh!)
  4. Peminat setia Backstreet Boys esp Brian (suara dia marvellous!)
  5. Miskin - duit dalam bank ada RM200 je (serius!)
  6. Belum nak kawen dalam masa terdekat (in case ada orang tanya hoho)
  7. Tak penah tengok cite Wonderpets (serius tak paham why is it so famous)
  8. Tak reti drive kete manual. Only auto will do for me.. (Dulu dapat lesen terbang)
  9. Memakai cermin mata (hanya pada waktu malam and weekend)
  10. Gigi saya rongak (yup, saya takde satu gigi..)

.

.

.

.

Award seterusnya ini ialah pemberian Miss Maryam (sekali lagi!). Thanks Maryam =)

Cantik award ni.. I like!!!! Insyaallah, kita akan sentiasa berkawan. Walaupun tanpa bersua muka. Takde masalahh hehehe...Thanks again dear (^_^)

5 comments:

  1. yea ker rongak..x nmpak pn pic kat cini..?

    ReplyDelete
  2. ye laaaa Tetamu..saya tak tipu okehss...
    owh mana nk nmpk dlm gmbr, pndai2la sy edit hihiihi....

    ReplyDelete
  3. eazy!!~
    ada award untuk sy lagi x???
    hehehe

    ReplyDelete
  4. wani.. seberat2 ko.. berat lagi sy tau..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...