Tuesday, May 26, 2009

Bercuti di A Famosa dengan mypumpkin??

Cayam : Eh Ling, aritu bercuti dengan siapa? Best gitu hehehe...
Laling : Hehehehe...agak-agak Yam, Ling coti dengan sape?
Cayam : Kalo nak suro Yam teka, haruslah Yam teka Ling dengan Din [mypumpkin].

Cayam saye, TETTTTTTTTTTTTTTTTTTT.....jawapan anda SALAH!!!!!!!!

Hohohohohoho....cuba bayangkan kalo aku pegi sana ngan mypumpkin... Cuci-cuci mata tengok haiwan-haiwan.. wahhh romantik gitu..pastu duduk satu kondo wahhhh nak mamposssss ngehngeh.... Kang tak pasal-pasal kawen pree hikhikhik...

OK...OK... Actually inilah orang-orangnye yang bercuti di A Famosa dengan aku... Dari kiri yang bertudung pink ialah Eza, seblah dia yang kulitnya hitam berkilat tuh ialah aku (serious Melaka panas, sunburn tauuu..), di sebelah aku ialah sepasang lovey dovey couple, Mr Aqil and Mrs Maryam, dan paling hujung ialah Haffiz..


Maka terbongkarlah sudah misterinya hehehehehehe.......


---Amal: Rimau 2 ekor tu manje...Hisap susu lam botol huhuhu..Ini kalo masuk hutan, rimau len terkam lembu, makan daging, dia terkam lembu nak hisap susu waaaaaaaaa...

24 comments:

  1. elele.. suspen je..

    :)

    kwn seopis ko ke?

    ReplyDelete
  2. hikhikhik..
    sungguh terpesong skali jawapan yam ye..
    tapikan,best la dapat jalan2..tengok keindahan alam..bila turn kita plak ni ling?huhu~

    ReplyDelete
  3. hahaha..suspen ke chan??
    xdela suspen mana kan..
    yupppp kwan seopis =)

    ReplyDelete
  4. yam~
    ihik now u know hehehe...
    tulaaa, yam, turunla kl awal sket..leh kita g coci2 mata tgk haiwan huhuhu

    ReplyDelete
  5. suspen je sbb dirimu tidak membawa diriku bersama..

    chewahh..!!

    ReplyDelete
  6. hahaha...jomla kita pegi ramai2
    8 org dok dalam kondo 2 bilik, ada 4 beds....besh2 hehehe....

    ReplyDelete
  7. alala.. taknak la lepak 2 bilik.. tak best..

    lepak sebilik je la.. mcm dlu2 time d bilik yana..

    uwaa~ miss that moment la.. syok gila tido berhimpit2..

    ReplyDelete
  8. huwaaa chan~~~
    ko kembalikan kenangan terindah huhuhuhu...
    hari tu ko tido atas katil ngn tini, mana rasa terhimpit hehehehe..

    ReplyDelete
  9. bro FS,
    nak buaape rimau tuu???nak buat sup tetttt eh?huahuahua....

    ReplyDelete
  10. xde la.. just nk wat binatang ternakkan... xpun wat jd belaan he..23x

    ReplyDelete
  11. oooo...
    kalo ternak rimau ni bleh dapat banyak pulangan ni..
    nak wat belaan? sure rmai org takut nak dekat ngan bro ehhe..

    tapi rimau kat A Famosa ni x nampak ganas...nampak manja lentok2giteww..

    ReplyDelete
  12. sebab manje lentok2 la bro nk bela huhu... nnt kamu bosan2 leh dtg umah bro n men2 dengn belaan bro nie

    tp klu belaan bro nie lapo n rasa teringin dgn kamu.. habis la kamu kne baham he..23x

    ReplyDelete
  13. eh, sy dok atas katilpun tersepit gak..
    tini tido lasak.. haha~

    ReplyDelete
  14. waaa takotnyee bro!!~
    saya nak idop panjang lagiii...
    kawen pon belom ni waaaaa....

    ReplyDelete
  15. chan!~
    hahahahah...yeke????
    nasib ko tak jatuh katil..
    kalo tak terhempap sape eh?
    rosie ke tido paling hujung?huhuhu..
    oh memori!~

    ReplyDelete
  16. he..23x g la kahwin dulu huhuhu... nnt bro hadiahkan rimau kat kamu ek he..23x

    ReplyDelete
  17. bro nak bagi time sy kawen?sure lari sume tetamu hehehehe....

    ReplyDelete
  18. nk tgk pengantin laki larik ke x he..23x

    ReplyDelete
  19. haaaa tidaakk2..
    pengantin laki dia gentleman...
    dia lindungi saya dari cengkaman rimau wahhhhh....
    (imaginasi tinggi sungguhhhh)..
    bro jgnlaaa, nnt xde org nak kawen ngn saye..
    time sy kawen bgla lesung batu ke, leh saya wat tumbuk sambal belacan hari2...

    ReplyDelete
  20. nk lesung batu ke?? leh je kalau nk huhu erm nnt bro wat entry pasal batu lesung nk x?? tgu la ek.. harap esok bro leh publishkan ek

    ReplyDelete
  21. bagila bro..
    nanti xyah saya beli hehehe...
    oo ada cite pasal lesung batu eh?
    okeh2, sy tggu entry 2 =)

    ReplyDelete
  22. harap petg nie bro upload cite lesung batu tue ek...

    nnt kamu kahwin bro bg la ek

    ReplyDelete
  23. dah lewat petang ni bro!
    mananye entry lesung niii...
    hehe ok..kalo dapat lesung nnt taula sy sape yg bg..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...