Wednesday, May 20, 2009

What Happen To My Blog????

What happen eh?

My fellow bloggers' punye blog kat [Let's Peep On 'Em] sebelah ni doesn't show their updated post.
Aku ingat dorang sume tak update, but once aku jenguk, ehhh updated rupanya..

Macamana aku boleh perasan?
Well, masa kat ofis pagi tadi aku ingat nak gi blog bro Framestone. Biasanya tiap-tiap hari ada je entry baru di blog beliau. Jadi, aku pun jengukla kat seblah ni. Tengok-tengok belum diupdate lagi. Masih entry semalam. Aku pun biarla dulu. Dalam fikiran aku, mungkin bro Framestone belum update. Tengahari aku jenguk masih sama. Masa tu belum tergerak lagi nak klik blog beliau. Then, dah balik rumah, petang tadi jenguk, masih belum berupdate. Aku dah pelik. Kali ini, aku cadang nak serang juga blog beliau, nak tanya kenapa tak ada post baru hari ni. Eh ehhh sekali dah klik, ada entry baru rupanya. Kenapa kat sebelah ni tak updated???

Then, aku ke blog lain..Aku pegi blog akak Sweetie Siti, sudah diupdate dengan entry baru tapi kat sebelah ni masih tunjuk yang semalam. Pastu bukak pulak blog Aianna, juga sudah diupdate. Waaaaa, kenapa kat blog aku ni tak diupdate??? Even kat dashboard pon, dekat blog I follow tu tak diupdate juga. Still one day past. Adeiii..apa masalah blog aku? Tak besh ar camni sebab normally aku cuma jenguk kat seblah ni je, nak tengok sape yang dah update blog, then aku akan singgah blog mereka. Bukanla nak kata, kalau takde new update aku tak jenguk. Cuma kalau ada post baru tu, aku akan jadi sedikit terujala nak menyinggah dan menjenguk post terbaru tu.

Aihhhh...what's the problem pun I dunno lah.............Anyone can help me? Pleaseeeeeee.....

8 comments:

  1. weh!!
    its happen to me too!!
    huhu
    patut lah ramai yg x menyinggah...
    huhu

    ReplyDelete
  2. haaa eazy pon dah update kan..tadi pun gi jenguk jugak.Tengok dah update tapi asal kat blog roll ni x update waaaa....

    It happens to ur blog jugak ke?

    ReplyDelete
  3. yes lorh
    td refresh
    ok blik
    kot...
    xD

    ReplyDelete
  4. yaaa..same2..
    dah refresh tadi..
    erm ok dah..kot..ehe..

    ReplyDelete
  5. yess!!!akak pun perasan!akak da up new entry tp knp rmi xkomen2 ni..skali masuk blog kwn,ehh knp status blog akak up8 1day ago ni...eii blogspot ni mmg..kena rjain refreshlah lini~hish

    ReplyDelete
  6. haaa aianna~
    tula psl kann...
    blogspot ni memang uhuu....
    refresh jela ribu2 kali hehe..

    ReplyDelete
  7. tp ko pengunjung tetap blog sy.. chatting2 ttg wayang kulit itu sgt menarik.. haha~

    silap giler la sy tak snap pic utk tatapan ko..

    :)

    ReplyDelete
  8. semalam blogger mmg ade prob la huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...