Tuesday, May 26, 2009

Segalanya Datang Daripada-Nya

Kat luar hujan...
Alhamdulillah...
Dah lama aku nanti-nantikan hujan ni....
Bumi Putrajaya dan Cyberjaya ni dah cukup gersang dah....
Sangat kering.... PanassSSsssss....
Bila hujan dah membasahi tanah, legalah sikit...
Malam-malam tidur pun tak gelisah....

Selamat Hari Lahir buat Bro Framestone...
Yang keberapa ni bro?
Suka baca pantun yang ayahanda dia bagi..
Wahahaha sempoiii hehehehe...

Buat Adilah, sahabatku di UPM dulu yang kehilangan ayahanda tersayangnya awal subuh tadi, takziah aku ucapkan.. Semoga Dilah dan ahli keluarga yang lain tabah menerima kehilangan ini. Daripada Allah kita datang, maka kepada-Nya jualah kita kembali. Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Al-Fatihah...

11 comments:

  1. ops xsangka nama bro ade dlm blog kamu.. buh la link ke blog bro.. baru org kenal sapa bro kan... bukan ramai yg kenal bro huhuh

    kat sinie hari2 hujan huhuhu..sejuk je huhu...

    out of topic--> thank amalini huhu lame bro xdtg blog kamu.

    ReplyDelete
  2. bro~
    heheheh okeh2, akan saya bubuh link nanti hehehe...

    waa jeles2, sini panasss....tido pun boleh berpeluh2..

    ReplyDelete
  3. semalam mmg hujan je.. peh best gitew tdo peluh2.. moh tdo same he...23x

    out of topic--> bro tetap akan dtg serang blog kamu..cuma dah lame sgt x merapu rapan kat blog kamu huhuhu...

    blog bro pun bro xterlyn sgt huhuu

    ReplyDelete
  4. hohohoho bro FS,
    tido peluh2 bes ke??
    eeyuuu badan melekittt...

    ReplyDelete
  5. kalau tido berdua berpeluh2 teu mmg la melekit..cam bro tido mmg pakai baju yg serap peluh.. bile dah berpeluh sgt, bro selalu bukak baju n balut badan dgn tuala je.

    ReplyDelete
  6. ni tido sorang ni pon melekit nih, macamana ni?hehe
    ohhh..baik xyah pakai baju bro..biar cadar je yang serap segala peluh itu huhuhu

    ReplyDelete
  7. bro xsuke cadar yg serap peluh.. xselesa coz bro hujung mgu baru tukar cadar huhu...

    he..23x meh la tdo dgn bro..sure xberpeluh.. pe yg kamu wat time tido sampai berpeluh2 huhu

    ReplyDelete
  8. wah bagusnye bro..tiap2 hujung mggu tukar eh? saya tiap2 hujung bulan baru tukar ihihi..

    ahahah xmo ah tido ngn bro.bro tido dengkur tettttt hahaha (cakap org, saya pon same uhuhu)

    ReplyDelete
  9. peh hujung bulan tue.. mahu berkapam gitew.. dah la kamu berpeluh melekit2 huhu

    moh la tdo dgn bro.. leh lawan sape dengkur lg kuat he...23x

    ReplyDelete
  10. hahaha tau xpe bro....
    huu xmola, begegar bumi karang kalo kita sama2 lwan dengkur..
    tapi sah2 bro lagi kuat..bro kan dengkur sekuat naga =P

    ReplyDelete
  11. moh la tdo same2 n try sape lg kuat ek... bg gegar he..23x oh klu bro dengkur sekuat naga.. kamu sure xsedar2 kan..mesti tido mati

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...