Saturday, May 16, 2009

Jawab Tag Untuk Ceriakan Hidup!

Baiklah, memandangkan alwaniamalini tak berapa nak happy hari ini, makanya alwaniamalini nak jawab tag sampai lebam. Tag ni tidak diberikan oleh sape-sape, aku je gatal-gatal nak jawab okeh. Curi-curi kat blog orang hehehe...

Tag ini dicuri di blog Sweetie Siti yang sweet......

1] The Rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below..
2] Then, you must choose a picture in the first page of result and post it as your answer..

Q.1 : THE AGE OF YOUR NEXT BIRTHDAY?




Q.2 : PLACE I LIKE TO TRAVEL THE MOST?


Q.3 : MY FAVOURITE FOOD?

Nasi kerabu!


Popia Goreng mmm...


Popia basah, yummy!~


Q.4 :NICKNAME THAT I HAVE

My PCD friends called me Hippo. Bukan Hippo yang Sexy, tapi Hippo yang Gundut, okeh.


Q.5 : MY FAV COLOR?






Q.6 : THE CITY I LIVE NOW?



Q.7 : THE PLACE I WAS BORN?

HUSM Kubang Kerian, Kota Bharu, Kelantan.


Q.8 : MY COLLEGE MAJOR



Q.9: MY BAD HABIT?




Q.10 : MY HOBBY?




Q.11 : My WISH ?



I wish i'll be in love with mypumpkin forever...

7 comments:

  1. yey..!! tahniah kerana berjaya!! wah, selepas rakan2 menjawab tag ni, didapati ramai juga org kelantan yer...

    ~ tag ini utk kita lebih kenal diri masing2..

    ReplyDelete
  2. bestnya tgk tag ni.. penuh dgn gamba2.. best2~

    ReplyDelete
  3. ada byk lagi tag kat blog.. sila lah jawab kalau sudi... he..

    ReplyDelete
  4. eazy~
    hii saya memang terlampau2 rajin ni..
    nak merawat duka dan lara di dalam jiwa punya pasal

    ReplyDelete
  5. sweetie siti~

    yayyy, berjaya!hehehe...penat juga menggoogle ni.paling suke gambar polar ber hug pumpkin tu, aww shweet~ hehe

    yaa, xsangka ramai jugak org kelantan ye..
    memang betul, tag ni bagi pluang utk kita knal seseorg tu =)

    hah ada tag lagiii??ni yg teruja ni hehehe...

    ReplyDelete
  6. chan2~
    ape lagi...amikla tag ni, buat hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...