Tuesday, May 19, 2009

Agak penin~


Saya terasa agak bengong pada pagi ini.
Mata pun dah naik juling dah melihat spreadsheet excel ini.
Anyone want to swap place with me???????
p/s: Sudah berbaik ngan mypumpkin.yayyyy!!! :D :D :D
Katanya, apa yang dia buat kat aku tu (the abandoning and ignoring thing) sama macam KONON-KONON mengasingkan tempat tidurla. Salah satu cara menegur kesilapan aku katanya. Cetttt............ =P

11 comments:

  1. bukn ke tue salah satu cara memboikot or menyatakan bntahan ke

    out of topic--> he..23x mmg entry merapu pun..ish kamu nie...xcaya ke he..23x mmg ramai yg xanggap bnde nie penting..tp cam tue la

    cam bro wasiat ayah bro yg bro ingt..kne take over kebajikan adik beradik n jaga family...

    ReplyDelete
  2. oh ye ke bro?

    yessssss boleh hentam dia ehehehehhe...

    dia kata sebab nak tego sikap saya, dah banyak kali wat silap tapi x berubah2 makanya dia tak pedulikkan saya beberapa hari....

    lelaki....egoissSSSss hehehe..

    ReplyDelete
  3. wah mcm tuh ye cara diye menegur alwani?tp yg seksa jiwa raga alwani jgk kan?hehehe :)tkpela skrg pon dh baik kan.bgs2..

    ReplyDelete
  4. maryam..

    uhuuu macam tu lerr..
    tobat tak buat dah pasni uhuuu...

    alhamdulillah, dah ok dah =)

    ReplyDelete
  5. wow, main2 tido asing erk?
    sonok la dgr org gaduh2 manja gitu..
    kalu sy, dia bilang taknak gaduh2.. buang masa..
    pehh!! poyo je..

    ReplyDelete
  6. hehe chan~
    begitulah katanya..
    konon2 macam tule..
    manja ke?teruk gak gaduh ari tu. dia tak pedulikan sy langsung.sedihh...
    xbes gaduh2 ni.penat jiwa.penat otak.
    kalu bleh elak2 kanla..
    kena plak duduk jauh ni kan. better don't la huhuhu

    ReplyDelete
  7. he..23x bro dah sellau jumpe perempaun dok wat salah yg sama..sampai laki pun dah malas nk tego...

    lelaki nie kekdg malas nk wat bnde yg same dgn pasangan die.. klu boleh biar la ade kelainan

    ReplyDelete
  8. saya bukan ape bro...
    mahukan perhatian je hehehe...

    ReplyDelete
  9. hahahaha....
    bro pun sure xleh bagi perhatian kat saya..
    bro bz kalah PM hehe

    ReplyDelete
  10. ops ye ke... leh je bg perhatian..terutama lepas waktu koje..tp kat tepon la..kat ym or blog xleh la.. (coz kat uamh xde internet)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...