Sunday, May 17, 2009

My Life Is So Disfunctional Without You

oh.saya sangat sedih.mata saya bengkak bagai disengat tebuan.


rasa macam nak tumbuk-tumbuk diri sendiri.garpu gergasi kat sebelah tu.rasa macam nak amik, nak cocok2 mata.


anak buah saya kata,muka saya macam penyu nak bertelur.pandai2 je, padahal penyu pun dia tak kenal..


ini bukan pumpkin, ini sotong kurita.oh, saya gila bayang.sume benda saya tengok macam pumpkin..


memandangkan mypumpkin dah abaikan saya sepenuhnya, saya mengabdikan diri kepada dua bijik buku ini. When Rainbow's Ends sudah habis dibaca dalam satu malam. Sekarang sedang membaca My Sister's Keeper. Dan, aku ditemani penanda buku pemberian mypumpkin.oh, i miss u dear! =,(



"Mesej yang penting-penting je. Kalau tak ada ape yang penting, jangan mesej."
"Yang penting-penting tu macamana? Boleh bagi contoh?"
"Nak balik kampung ke..masuk hospital ke.."
"Mati?"
"Ikut sukalah..asalkan penting."



How could you be so heartless? How could you be so cold?

11 comments:

  1. hah.., die ckp camtu ke...?? isk isk isk..., sungguh kijam..

    ReplyDelete
  2. erm akak siti yang manis?
    cakap yg mana ni?yg kata sy macam penyu bertelur tu ke?mmg kijam dia uhuu..

    ke kata2 kat bwh tu?ehehe...
    sobsob itu lagi kejam.semalaman sy nangis.

    saya assume dia sedang marah. bila amarah menguasai diri, macam2 pun boleh jadi kan...

    ReplyDelete
  3. eh supposedly akak siti yang manis[,] kat atas tu ehehe

    ReplyDelete
  4. ekekeke.. it's ok. yg penyu tu tak cukup kijam seperti yg dibawah tu.., sabar byk2 yer dik..., habiskan bc buku tu dulu. aps habis bc buku lain lak, kalo hbs lagi bc buku lain lak lagi... biarlah masa yg menentukan segalanya... he...

    ReplyDelete
  5. haa..itulah pelan dan strategi saya..

    nak amik nasihat aianna dalam prev entry.sibukkan diri.jadi saya nak sibukkan diri dengan membaca buku.

    ada twilight saga books nak dibaca, harry potter, lotr, ah macam2lah hehehe...

    tq byk2 akak siti yang manisssss =)

    ReplyDelete
  6. huh!dia msg ckp cmtu ke?yg penting2 je?eiii geram geram...ni yunk,jgn msg dia...pergi cari skendel!utk lupakan dia beberapa hari/minggu ni..myb dia nak space...

    ReplyDelete
  7. huhu..ala2 cian dia..xpe2 jgn sedih yek... mgkin bila kita krg contact dia..dia akan terase kehilangan mu dik...hik3..

    give him some space...aku prnah tersa benda2 cam gini akhirnye xjd ape..sendiri yg merana..huk3..just cria2kan dirimu k...

    ReplyDelete
  8. abg n membe2 pon kate muke i cam penyu.hak3..mengapekah penyu m'jadi haiwan yg digemari? mengapekah? hak3.. owh suke itu buku cecelia ahern..luv it luv it luv it!

    ReplyDelete
  9. aianna dear~

    yaaa..dia cakap camtu sobsob
    marah bebeno tuhh...
    huu skendel sy skang ni buku2 ni..
    sy akan bagi space kat dia seluas yang mungkin.......

    ReplyDelete
  10. enasan~

    sobsob..sedih tpi apakan daya uhuhu..
    tula harapan saya.moga2 dia terasa dengan kehilangan saya.sebab sy terasa kehilangan dia gilo2 nieh huwaaaaa....

    baiklah,tengah ceriakan diri neh..thanx ya! =)

    ReplyDelete
  11. zahirah!~

    hahahha yeke?senasibla kita...penyu kiuttt kot hehehehe...

    wa sangatla bes cite 2 kan. dat's y la sy leh hbskan dalam satu malam..
    besh2, kalau dah jodoh, x kemana la kan =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...