Thursday, May 28, 2009

Nothing Much To Do & Say

Assalamualaikum y'all...

One by one, people in the office meninggalkan aku...
Aku baru masuk keje, dorang dah balik rumah dah..
Tinggalkan aku sorang...
Soon, orang yang keje dayshift pun akan tinggalkan aku..
Nape sume orang nak tinggalkan aku ni?????

Yesterday, aku balik keje pukul 3pm.
Wah, so sleepy!
Nak tido but at the same time have to keep an eye on my nephew.
So, aku cuba elak dari tido dengan membaca Jodi Picoult's My Sister's Keeper.
But then, kuasa mengantuk tu lagi kuat. Entah bila aku tertido kat atas couch depan tv.
Sedar-sedar dah pukul 4, and my nephew tengah tertonggeng tengok katun.
Alhamdulillah, nothing happen to him while I was sleeping. *phew*
Then my sister came home. Lega. Aku masuk bilik, sambung tido.
7.05pm mypumpkin texted me. "Tido lagi?" he asked...Terus aku celik mata tak ngantuk dah..
Huh, seriously kepala rasa berat. That's why aku tak suka tido petang.
I wonder, why am I so sleepy yesterday? Hmmmmmm.......

Last night, at 10pm, mengantuk lagi! Padahal siang dah tido lama.
My body is too tired I guess..
I slept at 10.30pm..Terjaga at 2.25am. At first nak call mypumpkin, nak kejutkan dia tengok bola. But bola starts at 2.45am, so biarlah dia tido dulu, and pandai-pandaila dia bangun sendiri huhu..Aku sambung tido.
4.00am, that *stupid* alarm berbunyi. Aku press snooze. 4.15am berbunyi lagi. Well, I press snooze lagi. 4.45am sekali lagi berbunyi. Terus bangun. I'm late!!!!!!!!!!! Kalut ributla kan nak bersiap..

5.35am (record that) aku selamat sampai ke ofis. Huh, 5 mins late.. Masih boleh diterima I guess hehehehe....

..Enough of all these craps..

Sis Lavender and Maryam, tag and award saya blom amik.. Tak sempat huhuhuhu.... I'll grab it soon. Thanks ya! =)

Tetamu, kos ke A Famosa tu erm, macamane nak cite..saya pergi 5 orang..Duduk dalam kondo 2 bilik. Setiap orang bayar RM108 untuk penginapan dan tiket masuk ke Cowboy Town and Animal Safari. So overall is RM 540. This exclude meals. Untuk makan-makan, RM50 cukup kot.. So, roughly, sorang kena ada RM200 la paling minimum untuk bercuti di A Famosa. Kalau pegi ramai2, sikitla belanja sebab dah divide2 kan... Tapi dia ada banyak pakej yang boleh dipilih.. So lawatilah website A Famosa or call their Customer Service for more details. =)



---Amal: This weekend saya balik kampung (Yahooo0000ooo and ermmmmmm..)

15 comments:

  1. uhuhuhu Bro,
    tima kasehhhhh...
    bro la penyelamat saye ehehehe...
    LONELY NO MORE :D

    ReplyDelete
  2. he..23x leh je temankan kamu huhuuh.. bro bosan huhu n dalm mode malas

    out of topic--> xde la kalah perdana menteri.. cuma bile ade hal mmg xdok depan komp..

    tue la bro perasan ramai yg rindu dagn rapu rapan bro.. mgu nie penuh dgn entry yg membosankan je..amalini pun join la rapu rapan bro ek

    ReplyDelete
  3. haippppppp!!!
    bro ape malas2 niiiiii.....
    =P

    uhh saye pon bosan hmmmmphhhhhh..

    ReplyDelete
  4. eazy!!!!~
    halooo halo000ooo...
    haaa tulaaa, ingat dah xmo singgah sini uhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  5. bosan kan.. jom kite lyn bosan same2 huhu..bro nk kaco kamu no pulak xde

    ReplyDelete
  6. lerrr..bukan ke sy dah bagi hehehe...
    ape kata bro bg no bro, sy miscal jek hihihi..
    g talk, msn, ym xde ke bro?

    ReplyDelete
  7. ym la kat framestone_alchemist@yahoo.com kalau bro bosan leh la kaco kamu huhu

    ade bagi ke huhuu

    ReplyDelete
  8. hihi..nanti saya add ye..
    tapi saya time opis hour xleh ym uhuu...gtalk ngn msn buleh..

    ade laaa..buat2 lupe la tuu hehe

    ReplyDelete
  9. ok huhu erm add kat gtalk kza1105@gmail.com he...23x kat office bro xde yg kne block huhuh

    ReplyDelete
  10. baiklahh...sudah add :D
    waa besh2, kat opis sy ni xbleh....huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. ok bro dah approve sudah he..23x leh merapu rapan ek

    ReplyDelete
  12. thanks bro~
    yeppp, jom merapu dan merapan ;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...