Thursday, May 14, 2009

Cherating oh Cherating

[source]


Anybody pernah ke Cherating?????


Apa yang best kat sana????


Akitiviti apa yang boleh dibuat kalau nak bercuti kat sana selama 2 hari????


Tau tak kat mana tempat tido yang murah tapi selesa dan dekat dengan pantai????







Share-share la dengan aku...

Aku nak gi Cherating 22hb ni...

6 comments:

  1. lom pernah ke sana..
    wah!
    nk ikot pi skali?
    =P
    xD

    ReplyDelete
  2. eazy~
    haippp mana leh ikut..
    orang nak p honeymoon neh hahaha

    ReplyDelete
  3. ling..
    yam penah g sana..
    pantainya buleh tahan la..
    banyak aktiviti pantai seperti lari dalam guni,isi air dalam botol,dan lari guna terompah..

    tetttt..salah2..

    macam jetski,parasailing,dan jalan2 naik kuda..

    tapikan laling..pantainya tak disarankan untuk mandi..agak dalam..itu dulula..sekarang mungkin dah ada perubahan..hee~

    p/s : bercuti dengan siapakah?mau itotttt~

    ReplyDelete
  4. huahua yamsssss....
    tergezut ling baca aktiviti2 itu..
    ade pulak lari dalam guni ye..tettttt tak patut2 hehehe...

    oh yam tinggal di manakah??bajet kami nak duduk chalet rm50 semalaman jek. ade ke?ehe...

    p/s ngn sape lagi yammm..nak wat skandal nih huahua... (tetttt gitewww)...

    ReplyDelete
  5. bro xde pengalamn lg ke sane.. tgh mencari gak tempat2 yg best untuk berehat..

    out of topic--> chubby sikit2 la...mmg la chubby la cute huhu.. bro xckp pun kamu cam dlm gmbr tue.. klu dlm gambr tue.. mmg peluk pun xrase pe2 huhu

    ReplyDelete
  6. jomla bro pegi bercuti...
    nnti saya dah pegi, sy citela bes ke x ye ehe~

    saya dah decide nak duduk mana...
    nak dok satu chalet nama Ranting. jangan duduk kat ranting pokok udah le uhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...