Monday, May 11, 2009

Happy Mother's Day, Rindu Pakcik Labu, Happy Birthday Becca, Keep on Blogging Everyone

Happy Mother's Day buat mummy terchenta yang jauh di mata namun sentiasa ada dalam hati aku. (Better late than never rite?).


"Mak, Wani sayang mak. Wani tahu Wani satu-satunya harapan mak. Wani pohon kemaafan dan keampunan daripada mak, sebab Wani dah hampakan mak. Wani kecewakan mak. Wani tak sesempurna yang mak harapkan. Wani mintak ampun dari hujung rambut hingga ke hujung kaki mak..
Mak, terima kasih. Mak banyak berkorban untuk Wani dan anak-anak mak yang lain. Sudah banyak tekanan yang mak terima. Wajah mak nampak tenang walau jauh dalam hati mak,mak sedih. Maafkan kami mak sebab sentiasa buat mak sedih.
Mak nyawa Wani.Tanpa mak,Wani lemah...Sayang Wani buat mak adalah sayang selama-lamanya. Wani panjatkan doa kepada Yang Maha Esa agar mak sentiasa berada di dalam kerahmatan-Nya, agar mak dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,sentiasa diberi nikmat kesihatan agar mak dapat terus beribadat kepada-Nya, Insyaallah... Wani sayang mak...."

xxxxxxxxxxxxxxx

Weekend, tak tahan. Cari mypumpkin. GoogleSearched. Jumpa. Glemer tol mypumpkin ni.


[source]

olololo kiutkan dia


Ye, saya rindu pakciklabu saya sangat-sangat. HARAP MAKLUM.

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

MyEm0.CoM


Buat Saudari Rebecca anak David Musa (berbaju kebaya merah) yang cun...

xxxxxxxxxxxxxxxxx


alwaniamalini terlalu sibuk dengan kerja. Bukan berniat nak jadi workaholic mahupun tidak ada life lain selain kerja. Cuma alwaniamalini ingin menyibukkan diri agar dirinya sedikit alpa dengan masalah yang sedang melanda dirinya.

Blog rakan-rakan sentiasa dikunjungi cuma kekadang alwaniamalini tak sempat nak meninggalkan jejak. Keep on blogging my friends.

4 comments:

  1. baju kebaya 2 mmg cun

    tp yg duk dlm labu lagi cun

    muahaha

    -sayag mak jugee

    ReplyDelete
  2. joe~
    cun kan die??
    nak sy kirim salam ke?ehe~
    ohoo yg dok dalam labu tu kiut x hengat...

    -bagus2, inilah contoh anak soleh ngee~ :D

    ReplyDelete
  3. happy mother day!...
    luv my mom...
    xD

    cun la kebaye tuh
    =P

    ReplyDelete
  4. yayyy, luv me mom too..
    eazy, kebaya yg cun ke empunya diri yang memakai tu?hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...