Monday, October 3, 2011

Hantaran Majlis Persandingan/ Majlis Kesyukuran

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, line internet sangat memuaskan malam ni. Dapatle attach gambar hantaran masa sanding kat blog ni hehe..

Erm sebenarnye aku takde bersanding pun. Just duduk atas pelamin, salam-salam dengan ahli keluarga then amik-amik gambar. Itu sahaja. Renjis-renjis dipilis takde.

Masa majlis persandingan/majlis kesyukuran ni, keluarga my pumpkin bawak 7 dulang/bekas dan to be fair and square keluarga aku pun balas dengan 7 dulang/bekas juga.

Yang menariknya, tema kedua-dua keluarga adalah sama iaitu kaler purple! haha.. Dah macam sama je aku rasa. Tak kisahla, yang penting barang tu ada dan boleh digunakan.

For my pumpkin, from me :)

Kasut Bonia.
Beli kat Sogo.

Buah-buahan

Set perfume Polo Blue.
Beli kat Metrojaya, Midvalley Megamall.
My pumpkin loves it. Sampai ke harini tak abes lagi.
Sembur sket je kot. Sayang punye pasal haha

Set wallet, belt plus 1 pen Alain Delon.
Beli kat Sogo.

Seluar slack Durban & collared t shirt Langford Ease.
Beli kat Sogo.
Baju ni dah takleh pakai. Sebab kena karat air masa basuh kat umah aku. Kat kampung.
Benci! :(

Set slack & kemeja Durban.
My pumpkin tak pakai gak sebab ada gam melekat.
Gam kat riben tu. Ish. Dah basuh tapi tak hilang.
Ada cara lain tak?
Benci benci

Chocolate Vochelle sudeyyy hehehe


For me, from my pumpkin :)

Bunga telur dan pulut kuning

Set perfume Issey Miyake.
Beli kat Metrojaya, Midvalley. Sampai sekarang tak pakai lagi. Except for the sample.
Sebabnya bila pregnant takleh bau perfume sendiri.
Poning den poning

Buah-buahan

Bekas potpourri

Kek.
Kitorang makan pada malamnya. Masa upacara bukak baju hadiah 

Telekung & sejadah.
Sangat cantik ok telekung tu.
Dengar-dengar cite, telekung tu koleksi peribadi mak mertua.
Terima kasih mak :)
Handbag Pierre Balmain & wedges Primavera. 
Handbag beli kat Parkson, Alamanda. Wedges tu beli kat outlet Primavera juga di Alamanda.
Aku pilih sendiri. Wedges bayar sendiri, handbag my pumpkin bayar  kihkih..
Err both tak guna lagi huahua.. Handbag sebab rasa macam macik-macik pulak (gedik kan). Wedges pulak pakai aku rasa sekali ke dua kali je. Pastu aku pregnant. Dah takleh pakai. Kang terpeleot. Aku bukan reti pakai kasut tinggi-tinggi huhu..

9 comments:

  1. wahh, menarik! thanks sgt2 coz dpt gk idea tuk beli & design brg2 hntrn sendiri nnt. hehe..

    ReplyDelete
  2. cantik la...

    sehati sejiwa pilih pepel ek...

    time bukak baju tak hingin nak mkn kek kan sbb tahu dpt makan lain...
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. riza,
    tenkiu tenkiu. simple2 je ni :)

    mama nriz
    tak plan pun kak. tengok2, sama pepel hehe..

    huahuahuahuahuahuahuahauahau... tak jugak cos saya pe0d time tu huahuahuahau...

    ReplyDelete
  4. tumpang tnye , harge Set wallet, belt plus & 1 pen Alain Delon tu bpe ?nk thu. .coz sum1 gv me that as gift.. : )

    ReplyDelete
  5. anonymous
    wah wah siapakah yang bagi tu? secret admirer? hikhik..

    saya lupala berapa harganya cos yg bayar pun hubby hihihi.. but one thing for sure is, it's below RM100 sebab beli masa sale..

    ReplyDelete
  6. haha.. :D:D


    ow yeke, aik, tu pon hubbynye byarkan ? hehe..

    ReplyDelete
  7. anonymous
    a'ah fair n square. brg sy ada yg sy beli sendiri, ada yg dia beli. sama jugak barang dia.. ada yg dia byr sendiri n ada yg sy belikan :)

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaaaaaa..............
    best nyer dpt issey miyaki...
    dh la mhl..
    tp ieja bkenan sgt bau die...
    cm biasa2 je...

    ReplyDelete
  9. nor suhaiza
    a'ah issey miyaki. suka bau dia yg fresh n tak kuat sangat. tapi guess what, saya tak pakai pon lg perfume ni dan tak tau kat mana dah hahaha teruknyela kan??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...