Saturday, October 22, 2011

My Waiting List

Assalamualaikum,

alalalalalala baru saje menghabiskan duit di alam maya hahahahaha..

Am now waiting for these stuffs to arrive in my mailbox! Er my office's mailbox actually hahaha..

1. 1 Flip Moonbeam
2. 1 Econobum Zinnia
3. 1 pack of Snappi
4. 1 Cozy Babies CD - Army Minky
5. 3 washable liners - Camo, Kids n Balloon and Lady Bug

These items pulak, nak amik kat rumah seller tu bila balik kampung November nanti :D

1. 2 Rainbow CD  - Brown Moo and Blue Leopard ~ Print dah abes, so amik yang plain je
2. 1 Rainbow Bamboo - Zoo
3. 1 Happy Flute Plain Minky - Purple
4. 1 Weegro Applique Cover - Yellow Owl

Dah ada barangnya nanti, I'll share the piccas ye :D

Bukan aku je yang kuarkan duit harini, my husband too! hahaha.. He bought

This table!
Letak kat dapur rumah.
Nice isn't it? 
Boleh letak periuk belanga kat bawah tu.
Kat atas pun macam-macam boleh letak.
Sesuaila dengan kitchen kitorang yang tak berapa besar.
Price is RM150. Not bad la kan?
Thanks my dearest pumpkin! :)


Apa-apa pun, saya tak sabar nak gi keje Isnin ni hahahahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...