Sunday, October 30, 2011

I am 21 Weeks Pregnant :)

Assalamualaikum,

Selalu share cite pregnant kat blog pregnancy aku je. Tapi harini saje sajelah nak bercerita kat sini pulak :)

This week, I'm officially in my 21st weeks. 4 months plus plus, nak masuk 5 tak lama lagi..

I'm fine, I'm okay. Alhamdulillah, memang takde alahan ape-ape pun dari awal pregnancy sampai ke harini. Hopefully sampai ke hujung-hujungla takde ye..

Gender baby belum tahu. Masa scan, lupa pulak aku nak tanya doktor hehehe... Tapi tak kisahla boy or girl, yang penting, sihat walafiat, cukup sempurna sifatnya. Insyaallah :)

Tu jela ceritanya. For more stories (ada ke orang nak tahu hehe..) sila ke blog pregnancy saya ye


www. amalini-pregnancyjournal.blogspot.com


21 weeks' baby bump :)

8 comments:

  1. alahai...tomey je puyut tue...hehe...tahniah..

    ReplyDelete
  2. zura
    comel ke? hihihih.. tenkiu2

    ReplyDelete
  3. hey..hey..hey..cute tummy..hahhaa..

    ReplyDelete
  4. dila milin
    hahaha mana lagi comey??? perut i ke perut hilary duff?? :P

    ReplyDelete
  5. schult
    hehe baby kecik lagi :)

    ReplyDelete
  6. alala, macam perut sy je. tapi sy takde baby bump. lemak bump je. hihi..

    ReplyDelete
  7. lina chan
    hahahaha.. saya ni pon lemak bump je ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...