Saturday, October 1, 2011

Mood Blogging Dah Ke Laut!

Assalamualaikum,

Alahaiii lamanye tak update blog. Cerita Sabah pun kata nak continue tak continue pon hoho..

Kemalasan melanda jiwa. Visitors pun makin kurang.. BE pun dah takdo.. sobsob.. Tapi sendiri malas kan, tanggungla hehe..

Entah mengapalaa.. Banyak sangat pikir kot sampai mood nak duduk bersahaja update blog ke hape jadi takde.

Aku banyak kejela. Tapi tapi tapi.. Takde mood jugak nak buat. Harini dah 1 Oktober. 30 hari lagi nak keje pastu chowww ke Sabah. Memang la tak sabar nak bersatu dengan my pumpkin. Tapi keje tak siap lagi macamana nak pergi dengan tenang? huhuhu

Pandai cakap tapi takmo buat pulak ek. Haihhhhh..... Mood rajin cepatla datang balik!!!!!!!!

Ok ok.. ape latest story aku eh.. Takde ape pon ehe.. Pregnancy alhamdulillah, ok ok aje. Boleh rujuk pregnancy journal aku. Malas nak cite pasal pregnant kat sini ehe..

November ni nak balik Kelate. Harus balik kampung sebelum ke Sabah. Nanti dah payah dah nak balik kan. Tiket tak murah ok. Dahle dah tak keje pasni wuwuwu...

Erm tu jela dulu. Dah takde mood. Kbai!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...