Monday, October 24, 2011

Belom Start Packing!

Assalamualaikum,

23 hari lagi nak pergi Sabah for good. And I haven't packed my things yet. Malasnye! Ada sape nak tolong? +_+

Barang tak banyak cuma.. malas je ehe. Baju bajan je nak kemas. Nak pilih yang mana nak bawak, yang mana nak simpan/ bawak balik kampung. Tak nak serabotkan umah akak aku.. Tapi nak start mengemas tu alahai bercintanya! Malas wehh...

Opis pun sama. Cubicle aku masih bersepah dengan barang aku. I should start packing also lah.. Amik barang personal bawak balik and yang mana bleh buang, buang je. Replacement aku masuk 1 November ni. Aiyarkk next week hokkay. Nak kena kemas meja this week jugakla. Haila.. kenapa malas sangat ni??

Eh eh nak share something :) Remember my waiting list?

Flip, Econobum & Snappi dah sampai!
Weehuuu :D :D


3 comments:

  1. Salam Puan,
    Selamat berkemas kemas lah ye...... Semoga semua apa yang dirancang yang baik2 menjadi kenyataan

    ReplyDelete
  2. Salam Puan,
    Selamat berkemas kemas lah ye...... Semoga semua apa yang dirancang yang baik2 menjadi kenyataan

    ReplyDelete
  3. cikgu zam
    terima kasih cikgu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...