Friday, April 17, 2009

Learnt Their Lesson Well

Remember kisah ini?

Alkisahnya, aku dah repot kat bos aku and tunjuk sekali gambar yang aku amik tu.
Bos aku pon pegila sound sape2 yang berkenaan kan. But actually, takdela sound, cuma tegur secara baik.

Alkisahnya juga semalam, aku ada dengar ketung ketang ketung ketang kat pantry. (Cubicle aku dpan pantry je, jadi aku boleh tahu sape yang masuk pantry dan dengar apa saja perbualan yang berlaku di pantry tu). Aku ada dengar orang cakap, "Ehh, you wash ur cup before u go back eh today?" Jawab orang yang tengah basuh cawan dia tu, " Yaa lorrrr....have to laa..if not people come and take picture.."


Hahahahahahahahahahahahahahaha.....

Dah kena tegur baru nak buatla kan.. Malula, dah tua-tua pun, basuh pinggan mangkuk pun nak kena bagitau.

2 hari ni xdela darah aku naik sangat. Pantry kemas je hehehehehhe...barula tak sakit mata memandang kan.




---amal: So, they have learnt their lesson very well, tapi harap2, janganla hot hot chicken shaiittt jek ye..

2 comments:

  1. wawa..bgus le cik amal kite ni..mmg amik brt dgn persekitaran tmpt keje..klu selekeh camtu, mmg le xselera nk keje kn..?ape le dieorg tu..
    tp xpe, dgn adenye superamal, ofis akn sntiasa trjaga kemas dn bersih sprti tadika kemas..bravo utk amal! ;)

    p/s : amal, dieorg tau x yg amal yg repot kt bos..?bek2..kang cik bibab anda kena calar plak..hoho..

    ReplyDelete
  2. yayyy....superamal to the reskiuuuuuuu.....eheh

    hah shi, dorang tau ke xtau ke amal x peduli. nak pinjam kata2 shi, "Ada aku kisah???" hehe..

    Berani dorang calarkan Cik Bibab. Meraung Cik Bibab nanti tauuu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...