Monday, April 27, 2009

Cerita Minah Desperado - Sambungan Kesian Betul~

Terima kasih kepada sape2 yang bersimpati dengan minah yang aku cerita dalam my previous post kat bawah ni.

Kesian kan kat minah tu.. So pathetic and desperados....
Macamle tak dapat kasih sayang sepanjang hidup kan..

Walau bagaimanapun, minah tersebut sudahpun menemui kembali kasih sayangnya..
Setelah kekasihnya tidak sibuk lagi dengan perniagaan kerepeknya. Rupa-rupanya si kekasih juga merindui minah tersebut..

"Yang, busy tak? Rindula.. Nak cal boleh?"
"Oh abang, sayang pun rindukan abang. Cal laaaa..."

Maka berlakulah perbualan telefon yang sangatlah berbunga-bunga cinta di antara mereka.

Dan minah tersebut kembali tersenyum....... :D :D -- macam kerang busuk haa tersenyumnye..

8 comments:

  1. wa..sonoknye amal ek..bgus le klu sume dh kembali ok..shima pn tmpg hepi tgk amal hepi2 camni.. :)

    ReplyDelete
  2. hehehehe...
    masyehhh shi..
    hepi dlm duka ni..
    tp yg duka jangan dikenang sangat.
    life must goes on rite?

    ReplyDelete
  3. hehe..
    bahagianyaaa..
    msti senyum smpai tinga kan malam tu..hikhik~

    =)

    ReplyDelete
  4. eazy~
    ya..udah kembali bersama eheheh...

    ReplyDelete
  5. cayam~~
    dia called kat ofis semlm heheh...
    hoho senyum tak tau smpai kemana lah hehe..

    btw, yam, yg ditakuti tlah berlaku =(

    ReplyDelete
  6. ops minah tue cam kamu je he..23x bro pun sellau gak cam tue..if dh call tue. sume ayat romantik leh kuar...tue pun if dah lame xmnje2 la

    ReplyDelete
  7. bro!~
    sudah terang lagi nak suluh kann hehehe...
    kitorang mmg jarangla nak manje2.besela org bz ehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...