Sunday, April 12, 2009

2 Days of Heaven for My Perut

Sabtu, my sis ajak ke Alamanda. Dia nak buat glasses baru. Aku ikutla kan. Masukla ke Focus Point. Aduiii, mamat salesman tu punyela banyak cakap. Potpetpotpet xberhenti2. Penat aku dan akak nak melayan. Tapi aku kinda respect gakla ngan dia, sume benda dia tau, and cara dia bercakap tu memang konpiden abesla. Pastu pandailah nak memancing pelanggan ni. Masa akak aku masuk dalam bilik yang nak check power tuh, tinggalla aku ngan dia kat luar. Aku cakap ngan dia aku nak beli solution contact lense. Nak tanya pendapat dia, solution mana yang bagus. Boleh pulak dia suruh aku beli lense kaler2, bagitau ada macam2 kaler, boleh besarkan anak mata blabla..Serius lari tajukla mamat tuh huhu.. Sungguh aku tidak terpedaya. Tak kose la aku nak pakai lense kaler2 nih.

Kemudian, dah lebih sejam kat kedai spek tuh, kami lapar la plak kan. Lebih-lebih lagi perut alwaniamalini. Memang dari rumah lagi minta diisi. Awalnya aku ajak akak aku makan stimbot (semalam mengidam nak makan huu~), tapi fikir2 balik, tak jadila. Sebab kitorang dua je nak makan, rasa macam x best je. Jadi, kami ke Noodle Station. First time makan kat situ. Kenyang yang amat!!! Tapi noodles yang aku makan tu tak berapa menyengat. Tak pedas, tawar.hmm bad choice kot semalam.

Ahad, jalan-jalan dan makan-makan di Midvalley.

Breakfast kat KL Sentral. Then naik cab ke Midvalley. First thing yang dicari ialah perfume kakak aku. Dah siap beli, jalan2. Melecet2 kaki aku haa..Then, terpaksalakan beli selipar baru hehe..Selipar murah je pon, rm 29.90. But comfy to my feet. Nice2.. Then makan time!!! Pening gak fikir nak makan ape. Last2, we decided untuk makan kat St Francisco's Steakhouse. Aku makan sizzling beef. Wahhh berasapppp wa cakap lu.. Sedap2 eheh..Kenyang yang amat jugak. Kemudian, singgah sebentar di Speedy. Aku beli Twilight (balas dendam donlod ari tu xdapat) and Bed Time Stories untuk anak buah aku (dorang tengah tengok sekarang dengan khusyuknya)..

Banyak jugak pic aku snap2. Pic gedik2 gitooo akan ku uploadkan kat friendster aku nanti hehe..



--- Sizzling beef yummylicious ---


--- oh, inilah noodle yang tak cukup rasa tu, but yet alwaniamalini telan je ---




---amal: Perut saya gembira 2 hari ini. Alhamdulillah.......

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...