Friday, April 24, 2009

Aku Sakit....

5.00pm i'm still in the office...
waaaaaa..12hrs working!!!!
alwaniamalini bekerja dengan cemerlang hari ini..
yayyyyyyy!!!!!



kesibukan yang melanda diri ini membuatkan aku melupakan seketika kerinduan yang terpendam
kesibukan yang melanda diri ini membuatkan aku melupakan seketika kesakitan jiwa ini



---amal: Jiwa ini tidak tenang. Tidak akan tenang.

15 comments:

  1. bro paling lame kerje pun 16jam je tau.tp tue dulu la.. (sebab tggjwab)

    ReplyDelete
  2. uhuuuu...lamenye bro.xpening ke?
    sy ni pun stay kerana tanggungjawab...bila selesai semua kerja baru senang hati

    ReplyDelete
  3. pening tue mmg pening..tp lg pening if xde org nk handle..

    time tue bro jd assistance manager cafe mse mude rumaje dulu... tue pasl take over bisnes sebaik mungkin..

    tp bro berhenti coz nk sambung berlajar.. (time tue dorg nk jdkan bro manager..now dah tutup pun company tue)

    then bro wat bisnes sendiri.. la nie kerje makan gaji n tgh planning nk wat bisnes balik (dulu KL.. skrg dok perak..so kne wat bisnes len la pulak)

    ReplyDelete
  4. wahh hebat bro *tepuk tangan*
    buat bisnes lagi, kerja lagi, belajar lagi..
    bisnes ape bro??minyak wangi?minyak masak?

    ReplyDelete
  5. take time for yourself dear.. =D

    hv a nice weekend, anwy. =D

    ReplyDelete
  6. uhuhuhu thanx ije...
    tadi pun pulun keje sbb pk sok weekendla.sok kita pulun tido hehehe..
    have a nice weekend too dear =)

    ReplyDelete
  7. dulu bisnes jual laptop (tp skrg xde supplier) n service komp n laptop

    la nie dalam proses nk wat bisnes keli n jual hamster..

    mne de hebat pun..besa2 je.. jiwa muad lagi..xbaik mempersiakan..betul x??

    out sikit la--> sebab tue la byk perempuan lagi senang kecewa and mengahdapi tekanan jiwa kerana mereka suke memikirkan sesuatu yg remeh temeh...

    bukan lelaki xnk fikir pasl perempuan... sebab bile fikir je.. xlame lepas tue perempuan tue pulak berubah feal.. dah kne fikir lagi sekali.. sebab tue la kne ade periodic table he..23x

    ReplyDelete
  8. oooo...bagus tu..dalam keadaan skarang mmg bagusla buat bisnes..masa muda nila kena kumpul duit banyak2, buat modal pastu plan slow2 bisnes ape nak buat.dah dapat modal, plan dah ok, teruskanla..

    out juga--> ehehehe..sy stuju tu bro.sokong 100persenn..

    ReplyDelete
  9. harap gitew la kan. kamu pulak cam mne ek.. bro xde la kenal sgt kamu cam mne... dtg blog kamu pun jrg. time free je dpt dtg..tue pasl xdpt nk kenal kamu secara rapat he..23x

    out sikit je--> bukan ramai lelaki yg menduda..tpmungkin ramai lelaki leh khwin dicerai kahwin dicerai la he..23x fe'el mmg la sebulan sekali..tp sekali meletup tue leh makan hati gak tue he..23x

    out lg sikit--> akan dtg mybe akan ada kes curang dgn adik beradik sendiri (nak tahu kenapa?? nnt bro bukak entry terbaru ek, peh sekali byk pulak idea nk berblog nie ek)

    kekadang kite mmg susah nk percaya sesiapa kecuali pada skandal kita yang mungkin betul2 memahami keadaan sebenar yg kite tgh hadapi. 9kalau boleh biar la skandal yg tau kamu mmg xsingle)

    ReplyDelete
  10. saye ni xdela menceburi bidang bisnes ni.dulu memang xde kesedaran langsng nak berniaga.pastu lepas family dah start wat bisnes, pastu knal pulak dengan org yg sangat bersemangat nak buka bisnes,sikit2 ada jugakla minat.cuma belum ada peluang..

    ReplyDelete
  11. xpe la.. slow2 je.. bro pun slow2 je involve..dalam masa yg sama jd penasihat bisnes family huhuhu

    out out out--> nk handle with care to la yg susahnye.. tercuai sikit krg.ade yg pecah.. dah la brg pecah xleh nk pulang cam tue je.. cam kat kedai " nice to see, nice to hold, one broke consider be sold" xleh nk kne hujan panas pulak.. lum lg kne bnde tajam he..23x (jgn fikir len pulak, bro ckp pasal tanda yag selalu tertempek kat kotak2 yg selalu ade bnde yg perlu kite bawak dgn care)

    ReplyDelete
  12. keja kuat nmpknya si kawan..
    gaji bertambah2 la kalu gini..
    ble dah ganti cikbibab ngan cikbios plak..

    :)

    ReplyDelete
  13. bro fs~
    yg penting duit kena banyak kan eheh...

    ReplyDelete
  14. chan~
    xde maknenye gaji bertambah.
    cik bibab pon baru 4 bulan byr.ade 80 bulan lg nak kena bayar huwaaaaaa.....

    ReplyDelete
  15. he..23x tau xpe.. bro tgk koring nie

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...