Thursday, April 9, 2009

Kalo ex aku cakap sume2 ni.....

Hi how are ya?
Baikk2....better than ever!

Hey! You wanna go to the mall?!
Tak nak ahh, xde benda nak beli. Lagipon aku geli nak jalan seblah ko...

I LOVE U...
ohoo..i love you NEVER

DO u want some cookies?
Cookies2, biskut2 ni please do not mention depan aku. Berdesingggg telinga...

Can you take me a picture?!?
Bleh2.. (amik kamera dari tangan dia pastu cabut, bawak lariiii....)

Help me in my homework!
Bilelaaa ko nak pandai nii..asyik mintak tolong haku jek nih..

Here's my gift to you...
olololo, masyeh lerrr...aku memang ske dapat hadiah..

Let's just be textmates..
Lets just be nothing...

Do you want me to buy you an ipod?
Watpe beli ipod..kalo ko beli eskrem pon bes, leh aku makan.ipod neh bukan leh wat makan..dah tau aku ni kuat makan kan....

Let's sit together in the bus
Eeeee, ape kelasss naik bas. tolon skett...

Hi baby
you sound gay laa..

Your still handsome/beautiful!
Haruslah, aku kan kuat makan jamu...

I still LOVE you!
bluwekkkkkkkkk.....aku tak bodoh cam ko, x sedar diri orang dah tak nak ko..

Do you have new boyfriend/ girlfriend?
aih sudah terang lagi bersuluh....keliling pinggang boyfriend n girlfriend aku...

Do you love me?
erkkk, xde masa. dem.i.hate.u


---amal: ahah, i never have one ex.......er mungkin ada, tapi dia bukan pakwe aku pon, dia hanyalah kesilapan masa lampau aku....

4 comments:

  1. erm..nape amal kelihatan garang ketika mnjawab soklan2 dlm entri ni..?
    ade tragedi seram ke dgn ur ex..?hoho.. ;)

    ReplyDelete
  2. m so going to do this..hehe...

    ReplyDelete
  3. haaa eja u shud!!!
    i read ur entry bout the 'slut'
    hohhh panasss jek baca hehe

    ReplyDelete
  4. ahah shi~~~
    pengalaman ngeri...
    padahal xpenah ada ex pon lalala

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...