Monday, July 11, 2011

Harper Seven Beckham

Assalamualaikum,

Itu bukan nama jalan atau nama kedai runcit. Itu ialah nama anak perempuan David dan Victoria Beckham yang dilahirkan semalam, 10 Julai 2011.

Berat baby ialah 7lbs 10oz atau dalam kilogramnya ialah 3.46kg. Besar gak tuhh :D

Pelik sungguh nama anak dia ni kan. Harper tu nama klasik English. Seven tu pulak sempena dengan nombor bertuah Beckham. Dia kan pakai jersey nombor 7 masa main dengan England & Manchester United dulu. And baby ni dilahirkan pada pukul 7.55am pada bulan 7. Boleh baca kat sini pasal nama baby Harper ni.

Nama anak-anak dia yang lain:

Brooklyn Joseph Beckham
Romeo James Beckham
Cruz David Beckham


Aku nak tunggu tengok gambar pulak nanti hehehehe...

News source: http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2011/07/11/baby-girl-joy-for-david-and-victoria-beckham-115875-23262682/

5 comments:

  1. mat saleh kan...suka suki hati jek letak nama anak ek...hihi

    ReplyDelete
  2. btl tu..suka hati dia ja nak letak nama.

    ReplyDelete
  3. noriz & solehah
    betul betul.. suka2 hati je. x pikir maksud dah. maksud ngarut pun takpe huhuh

    ReplyDelete
  4. samalah minat kite ngan beckham...nbor 7...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...