Thursday, July 7, 2011

Pening Dengan Bau Badan Sendiri +__+

Assalamualaikum,

Bau badan tu bau yang wangi ye, bukan bau busuk. Aku sekarang ni pakai perfume yang kat bawah ni..


Issey Miyake - Florale
Pls note that the phone number in the photo is not mine.
Ini gambar Google punye
 Perfume ni aku beli untuk hantaran kawin. Actually aku beli Issey Miyake yang klasik punye tapi promoter tu bagi sample perfume Issey Miyake Florale ni jugak. Yang sample ialah botol kecik sebelah kiri tu. Aku dapat dua botol. Satu dah abes, tinggal satu je lagi. Memandangkan botolnye kecik halus mulus gitu, aku letak jela dalam handbag.

Pagi ni sebelum turun pegi keje aku semburla sikit sebanyak kat badan aku ni. To be right, kat pergelangan tangan then aku sapu-sapu kat kiri kanan tudung and kat baju. Tapi aku rasa aku dah terlebih sembur kot, bau dia kuat gile. Tadi aku sembur macam sembur shieldtox kot. Urghhhhh.. dah kepeningan dah ni.. Rasa nak bukak je tudung pastu pakai tudung len huhuhuhuh..

Aku sebenarnye bukanle jenis yang suka pakai perfume. Memang tak pernah pakai pun sebelum ni. Kalau orang tanya perfume apa paling wangi memangla aku tak boleh jawab. Sebab aku tak penah pakai huhuh.. Masa nak kawin tu belila satu untuk hantaran cos it's a common thing to have as hantaran kan? Even masa nak beli tu pun susah benar nak decide nak beli perfume mana satu. Semua bau sama je! Semua pun wangi huhuh.. Sometimes aku tak paham macamana orang boleh categorize bau perfume tu fresh la, spicy la, sweetla blabla.. Bagi aku sume sama je hehehe.. Beli Issey Miyake ni pun sebab dah penat jalan-jalan and hidung pun dah rasa tebal dah huhuhu..

Sebab tak biasa tu lah agaknye hari ni pening-pening lalat dengan bau perfume..

You guys pakai perfume ape? Selalu tukar-tukar tak? Come come share with me :D

4 comments:

  1. kite antu perfume..mana pegi mesti nk celet myk wangi...kecuali tmpat dekat2 lah..

    ReplyDelete
  2. zura
    hehehe yeke zura. skrg pakai perfume ape?

    ReplyDelete
  3. ana suke perfume!! masa blm kahwin mmg leh kata kumpul minyak wangi...

    pernah beli Anna Sui, J'adore CD, Tommy Hilfiger, Dunhill (for ex-bf), Body shop punyer White musk and Lancome Hypnose. Yang Lancome tu hantaran kahwin... so skrg pakai Lancome Hypnose la.

    tp all time feveret is J'adore Christian Dior. Ongkos je xde utk beli lg. Dah 2 botol abis... :)

    ReplyDelete
  4. ryehanna
    wow kagum! sangat banyak perfume yg ana dah pakai ehehehe.. aa j'adore tu memang best bau dia. all time favourite tuh ehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...