Friday, July 22, 2011

Harini Saya Nak Senyum Je :) :) :) :)

Assalamualaikum sohabat sekalian :)

Hari ini saya isytiharkan sebagai Hari Senyum Sampai Lenguh Rahang... :P

Kenapa in happy mood? Sebab si husband nak datang. Yay!  :D

Si husband sebenarnye duty weekend ni. Jadi tak dapatla nak datang jenguk si wife yang tengah sarat mengandung menanggung kerinduan nih muehehe.. Oh oh.. makanya si wife ni memangla dalam kesedihan beberapa minggu ni. Dahle weekend ni duty, weekend depan pulak si husband ada keje jugak. Takleh nak datang jugak. Si wife nak pegi ke Lumut, pikir 2,3,4 kali. Serik nak naik bas! Kalau ada kereta, no hal. 

Si wife.. si husband.. macam cerita hikayat jek :P

Alhamdulillah.. my pumpkin faham isi hati isteri dia ni.. Itupun selepas aku merengek cam budak kecik huahuahua..And with some magic done (hehe) dia dapat turun ke Putrajaya weekend ni. Right after work today, insyaallah dia akan gerak dari Lumut ke sini.

Terima kasih abang.. You make me the happiest person today. Yayy malam ni boleh tido bawah ketiak dia! muehehehe..

That's the reason why I smile today :) :) :)

Errr.. tapi kan.. muka aku penuh berjerawat nihhh.. Dah tak comel dah...... +__+

5 comments:

  1. yes, cik abg datangpun. kalau tak meh cik chan2 temankan cik wani yang tengah sarat mengandung tido. ops silap, tengah sarat menanggung kerinduan. hihi.

    ReplyDelete
  2. chan
    opsss oopss tersilap cakapla ek ehehe.. tu lah, nasib baikla dia dtg harini. leh tido dgn nyenyaknye! hihihi

    ReplyDelete
  3. sabo ye dok jauh2..kene banyak bekorban.saya pun rasa gak sekali sekali bila husband outstation.

    ReplyDelete
  4. Kalau berjauhan terasa rindu kan, tapi bila ada kesempatan berjumpa memang senyum tak hingat :)

    ReplyDelete
  5. solehah
    tu lah.. kena banyak sabar, kena kuatkan semangat.. tapi kalo dah mari emosi tak stabil tu mula la rasa sayu jek hati huhuhuh

    myra jay
    semestinya! senyum lebarla kalo dapat jumpa :) :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...