Thursday, March 31, 2011

What's Up With My March Planning?

Assalamualaikum,

http://amalini.blogspot.com/2011/02/march-2011-planning.html

  1. 11-14 Mac insyaallah balik kampung. Seriously tak sabar nak balik especially selepas apa yang terjadi kepada mak. Insyaallah juga balik kali ni untuk bertandang ke rumah bakal mertua dan berkenalan dengan bakal ipar duai (ok, ayat gedik gile haha) ---> Done, alhamdulillah. Dapat balik jenguk mak yang tak berapa sihat after kejadian ragut haritu. Syukur mak is doing well and beransur pulih. Alhamdulillah juga berkesempatan ke rumah bakal mertua bertemu mata dengan adik beradik my pumpkin. Terima kasih di atas layanan yang sangat baik. Semuanya mesra-mesra belaka. My pumpkin has a big family. Have to start memorizing everyone's names. Especially anak buah. Ramai! hehehe..
  2. 18-21 Mac planning to take leaves again. Menghabiskan annual leave last year. Balik kampung again, maybe? ---> Ok, yang ni aku salah kira. Baki annual leave aku last year tinggal 0.5 day je or half day bahasa mudah. So aku amik on 22 March haritu since takde product Aust clear that day. Tak pergi mana-mana pun. Just stayed at home with my naughty nephew, Khalis.
  3. Bulan berapa biasa shopping complex ada sale eh? Bulan 3 ni ada tak? Kalau ada, nak start survey-survey harga barang & kalau affordable and according to budget boleh terus beli. ---> Bulan 3 memang ada sale! During cuti sekolah seminggu tu kan. Jusco, Metrojaya, Parksons all shopping complexes lah ada sale. Aku amik kesempatan sale ni to buy few things untuk hantaran. Dah beli perfume (for him & her), hand bag & shoes (both for her). Spent only about RM500++.

Tu jela yang aku buat in March. Hari-hari biasa macam biasalah, pergi kerja, balik kerja. Ada masa plus rajin menjelma plus tak hujan, aku keluar jogging around the park near my house ni. Saja keluarkan peluh. Dan jugak nak kecikkan peha yang besarr nih huhuh.. Tapi rasa macam tak kecik jeh +__+


Bye bye March, hello April!

3 comments:

  1. aduh semoga mak amani terus kuat ya .. selalu akan trauma jugak .. semoga mak tenang ya ..

    banyak pulak agenda nak kawin nie erkk .. sale mcm biasa dik ujung2 tahun nak masuk tahun baru :))

    ReplyDelete
  2. Semoga your mum bertambah sihat, memang happy mak dapat jumpa anak

    ReplyDelete
  3. kak ieda,

    terima kasih kak. alhamdulillah mak dah makin sihat. dah boleh angkat dah sikit tangan :)

    haa tula.. nak kawin banyak gile keje ehehe.. pening2.. shopping masa sale memang berbaloi :)

    sharinginfoz
    tq tq.. alhamdulillah, mak pun semakin sihat skrg

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...