Friday, March 4, 2011

Random Stories

Assalamualaikum,

Aduiyai lama jugak tinggal blog nih tak berupdate. Sibuk sangat. Maklumlah baru habis month end closing. Awal-awal bulan pulak sibuk nak submit report. Campur pulak products pun banyak jugak seminggu dua ni. Jadi, tak sempatle nak curi-curi masa update blog di ofis (opss kantoi eheh..).. Then kat rumah pulak, line macam... siput bambis. Geram! Slow gile! Gile pun tak slow macam ni. Hangin jugak dengan Maxis BB ni sometimes. Rasa macam tak worth it dok membayar bil bulan-bulan tapi line slow teramat sangat. Nak loading satu page pun take time. Aku bukannye duduk di ceruk hutan simpan. Duduknye di Putrajaya cemerlang gemilang terbilang. Macamana tuh? Sabar ajelah...... :(

Ape cer eh awal-awal bulan 3 ni?

Oh ye, mak aku dah beransur sihat. Haritu pegi x ray, tulang kat bahu kanan retak sket (celaka punye peragut!). Doktor pakaikan anduh and bagi ubat. Mudah-mudahan cepatla sembuh. Awal-awal haritu, mak lemah jugakla. Alhamdulillah sekarang dah ok sket. Tapi masih trauma duduk rumah sorang-sorang. Erm, Ya Allah, Kau lindungilah ibu, bapa dan semua ahli keluargaku daripada perkara-perkara yang tidak baik. Amin!~

Malam ni Kelantan vs Johor FC. Sape menang agak-agaknye? :)


1 comment:

  1. siput bambis??? nasib bek bukan spesis usu... usu siput comel!! hahahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...