Saturday, September 17, 2016

Kumpul Drypers Point

Assalamualaikum

Hai hai uolss. Sape anak dia pakai diapers Drypers? Angkat tangan! 🙋 Me me hehe.

Ya ya Suri Shafina dah tak pakai cloth diapers. Mamanye malas hahaha. So dia pakai Drypers sekarang. Alhamdulillah so far memang ok. Tak pernah ada masalah kena ruam lampin atau bocor. Even guna Drypers baru yang orang komplen nipis tu. Memang nipis pun yang baru. Tapi mujurla ok je dengan Shafina.

Drypers Wee Wee Dry kat sini paling murah aku jumpa kat sini RM38-RM44. Tu time promosi la tu. Time tak promosi RM47-RM48. Wuwuwuwu mahal kan.. Sabar jela. Shafina sekarang pakai saiz XL. Biasa beli yg 50 keping tu 2 bungkus sebulan. Standby siap-siap RM100 sebulan untuk diapers saja.

Anyway.. aku nak cerita pasal hidden code dalam plastik Drypers tu. Korang tau tak kewujudannya?hehe. Aku pun baruuu je tahu. Hahaha so outdated sangat. Orang lain dah lama tahu. Tapi takpe, better late than never kan hehe. Code tu bila kita masukkan dalam Drypers Point Shop nanti kita akan dapat points. Kumpul point banyak-banyak nanti dapat redeem barang. Antaranya, diapers Drypers and toys untuk anak-anak.



Ni koleksi plastik Dypers yang aku simpan lama dah tapi tak masukkan lagi code dalam web. Kumpul banyak2, buat sekali harung..



Code tu kat dalam tau. Korang terbalikkan plastik tu pastu bukak mata besar2 cari kat bahagian tepi yang dekat dia tulis size diapers tu. Kat belah dalam tauu. Saje Drypers tulis kecik2 suruh korang gigih mencari haha.

Jangan lupa terjah https://www.drypers.com.my/drypers-baby-club/ untuk enter code tu ya. Rugila beli banyak2 every month tapi tak kumpul points tu. Walaupun barang yang boleh ditebus tu hanyalah mainan tapi ok je kann.. at least ada something hehe..



Baru-baru ni aku beli Drypers Classic ni sebab murahhhh sangat kat Servay Likas. RM28.90 je uolss. Harus grab 2 bungkus sekali beli hehe.. Bila tanya review dari kawan-kawan semua ok so beranila beli. Dah guna dah 2,3 harini. Alhamdulillah ok dengan Shafina. Next time beli yang ni jelaa hehe..

posted from Bloggeroid

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...