Saturday, June 18, 2016

Flower Pillow utk Mak Tersayang!

Assalamualaikum..

Mother's Day bulan lepas aku buat surprise kat mak nunnnn di kampung. Aku hadiahkan mak sebuah bantal bunga. Bukan bantal berbentuk bunga tapi bantal yang ada lukisan bunga di atasnya. Haa unik sangat ok.

Masa parcel tu sampai, mak yang terima. Mak cerita mak bebel2 kat adik aku haha. Mak cakap apa lagila yang adik aku beli online ni. Pastu ayah tengok kat slip pos tu nama penerima mak aku. Ayah suruh mak bukak. Tapi mak tak berani. Alamat pengirim guna alamat Umie (tokey bantal bunga ni). Dari Miri pulak tu. Lagi mak aku tak kenal dan takut nak buka haha. Gelak besar aku masa mak cerita. Dia kata tunggu adik aku balik baru bukak. Dah buka mak pun nampakla wish atas bantal tu. I love you Mak. Terus tau aku yang hantar sebab takde dah anak lain yg suka hantar benda2 gini haha.. Aku mintak jugak Umie selitkan kad ucapan utk mak.




Cantik tak??? Lukis tangan tauuu.. Alhamdulillah mak suka. Mak memang suka bunga2 ni. Mak cakap cantik sangat lukisan tu. Kemas. Dia kata dia sayang nak buka plastik hehe. Simpan elok2 dalam bilik. Takut cucu2 jumpa habisla dikerjakan dorang haha..

Aku tak pernah buat surprise utk mak. Bagi hadiah pun jarang. Terima kasih banyak Umie, create hadiah yang sangat unik dan menarik ni. Sesuai sangatla untuk diberikan hadiah kepada yg tersayang. Tak kira apa occasion.

Korang nak bantal macam ni jugak bolehla follow Instagram @happyartbyumie. Ada banyak benda lagi umie buat. Antaranya tote bag dan doodle pillow. Semua lukisan tu adalah lukisan tangan. Kreatif dan berseni sungguh umie ni haa..



posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...