Thursday, October 1, 2015

Sakit Telinga

Assalamualaikum.

Erm dh seminggu dah telinga kiri ni sakit. Mula-mula telinga macam tersumbat. Pastu keluar air. Aku dah pegi Hosp Tuaran. Doc suluh dalam telinga. Dia kata ada infection. Tak pasti macamana boleh dapat infection tu. Maybe sebab haritu telinga aku gatal-gatal. Pastu aku korek. Aku korek kuat sangat kot. Doc cuma bagi antibiotics untuk seminggu. Dia kata kalau after a week masih sakit dia akan refer pada doktor telinga. And now dah seminggu, antibiotics pun dah habis, telinga masih sakit. In fact makin sakit. Pegang pun tak boleh. Sakit sangat. Nampak gaya esok nak kena pegi hospital semula ni.

Erm seksanya sakit telinga. Masa telinga tersumbat tu, rasa pekak sebelah. Sangat sangat tak selesa. Bila tido mengiring belah kiri, keluar air.. Tak selesa wey!

Erm baru tau macamana rasanya bila Allah tarik nikmat mendengar. Allahu. Semoga kesakitan ini kaffarah buat menghapus dosa-dosaku selama ini.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...