Friday, September 18, 2015

Pantai Mimpian Jadi kot namanya?

Assalamualaikum,

Hahaha.. Jujurnya aku tak tau nama sebenar pantai yang kitorang selalu pergi ni. Sebab tak nampak signboard nama pantai sepanjang perjalanan kat sana. Ada signboard nama resort je iaitu Mimpian Jadi Resort. So tu lah kot nama pantainya. Orang Tuaran tau la kot nama yang betul.

Anyway... Kitorang selalu jugakla ke pantai ni. Sebab Shaheem suka. Pantainya pun ok. Takdela kotor sangat. Banyak kayu hanyut terdampar kat pantai. Oh cuma kat pantai tu ada banyak taik kuda. Or taik kerbau. Entahla. Tapi taik something big la haha..

Ombak ada time kuat. Ada time OK je. Aku tak bagi Shaheem mandi sebab tak tau air tu bersih ke tak. Nampak macam kureng je huhu. Lagipun bahaya mandi pantai ni. Shaheem just main pasir. Kalau nak main air pun kat gigi air je dan abah kena teman.


Nampak tak Gunung Kinabalu?






















Oh indahnya ciptaan Allah kan?

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...