Monday, May 11, 2015

Hijab Pins by Mommy Lin

Assalamualaikum,

Last week aku belikan hijab pins untuk adik aku. Sekali sekala belanja dia. Hadiahkan something sebab tolong jaga anak-anak aku masa aku bz buat benda lain. Kebetulan pulak Mommy Lin tengah buat sales so apa lagi kan, grab the chance! Hehe..

Adik aku ni memang pemakai shawl yang tegar. Haha boleh gitu? Dia memang jarang pakai tudung lain selain shawl. Suka sangat belit-belit. Sanggup ni tengok tutorial segala just to stay updated with current shawl trend. Sekarang kan macam-macam cara orang pakai kan. Lantaklah. Aku tak reti!



Tq Mommy Lin! Ku suka semuanyaa..


Omeyy omeyy. Adik aku pencinta kucing so design kucing wajib grab.


Harini sampai. Esoknya adik aku dah rasmi. Suka sangatla tuu..

Korang yang tengah cari hijab pins yang comel-comel bolehla follow blog, FB atau IG Mommy Lin yeah? :)

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. tq amal... wah... bestnya... nak share kt page... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. uii..comel-comel betul pin tudung ni..

    ReplyDelete
  3. comel2 pin lin jual. nanti nk beli jgak..

    ReplyDelete
  4. Comel! Ku tak reti pakai pin2 gini. Hahahaha.

    ReplyDelete
  5. Comel sgt suka tgk pin allene ni.. ros ade tempah tmpt cucuk pin tu. Alahai sgt comel jgak...hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...