Friday, October 10, 2014

PREORDER: FROZEN STUFF

Assalamualaikum,

STICKY POST UNTIL 10 OCT 2014
PLS SCROLL DOWN FOR LATEST STORY FROM ME :)

Hai kengkawan! Iols ada buka preorder untuk Frozen stuff. Sekarang kan tengah musim demam sejuk beku Frozen hehe.. Macam-macam barang Frozen orang jual sekarang ni. Aku pun nak test market jugakla ni haha.. Kalau sudi mehla beli :D

Item semua preorder ye. ETA EARLY OCTOBER, insyaallah. Preorder ni kalau supplier cepat hantar, cepatla sampai. Kalau ada sangkut kat kastam ke, sangkut kat port ke, lambatla sikit. Kena banyak-banyak bersabar tau :D

Semua item ni boleh bayar deposit je dulu. Barang dah sampai baru bayar balance.

Aku tak letak harga kat sini, so kalau korang berminat nak order boleh contact aku ye ;)

PM: www.facebook.com/messages/slpumpkin
SMS/WHATSAPP: 014-8224228
EMAIL: alwani.amalini@gmail.com


FROZEN PLUSH DOLL: BABY ANNA & ELSA
Tinggi: 32cm
Berat: 300g


FROZEN PLUSH DOLL: ANNA & ELSA
Size:
Anna 50cm
Elsa 45cm

FROZEN PLUSH DOLL: KRISTOFF
Size: 53cm

FROZEN PLUSH DOLL: OLAF
Size: 45cm

FROZEN 9 BIN STORAGE
Berat - 8kg**
Ukuran - 64X29X68.5CM


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...