Thursday, August 7, 2014

Giveaway Souvenir From Holland by Cherish Every Cherry

Assalamualaikum :)

Dah laaama tak join giveaway yang blogger anjurkan. Kalini nak cuba nasiblah. Mana tau ada rezeki di bulan Syawal yang mulia ni hehe.. Jomla join giveaway anjuran blogger Fathiyah Jamaludin empunya blog Cherish Every Cherry. Hadiah cenderahati dari Holland. Cun sangat nih! Harini dah last day tauu, kena cepat-cepatla hehe..

Syarat-syarat penyertaan:



1. Followers blog Cherish Every Cherry (kalau silent readers mcm mana I nak kenal kan?)

Dah follow :)


2. Like Page MyHafiy Blogshop di Facebook 

Dah like :)

3. Tulis satu entri bertajuk " Giveaway Souvenir From Holland by Cherish Every Cherry"  dan pastikan ada banner GA di atas dalam entry tersebut. 

4. Link kan entry anda kepada entry ini/blog ini. 

5. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry GA ini. 

1 comment:

  1. singgah dari segmen yang sama


    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/giveaway-souvenir-from-holland-by.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...