Friday, March 7, 2014

Happy 2nd Birthday Ma Boy, Saif Shaheem! ^_^

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, happy Friday! Feeling happy feeling blessed..

Semalam, 6 Mac 2014 birthday anok jate ambo yang ke-2 tahun, Saif Shaheem bin Shamsuddin. Thank you Allah. Thank you for this gift of love :)

Bangun pagi, mama nyanyi, "happy birthday to you..." Shaheem senyum simpul je sambil ikut menyebut you di belakang. 

Mama tak buat birthday party pun untuk Shaheem. Mama bawak Shaheem makan nasi ayam je ekeke.. Malam pulak mama masak mee sup untuk Shaheem. Shaheem cakap, "mmmm edapnyeeeee..." Walaupun Shaheem just makan mee dengan kuah je. Lauk sume takmo. Begedil yang mama buat dengan penuh kasih sayang pun Shaheem takmo. Takpe takpe, yang penting Shaheem makan dan Shaheem cakap sedap haha..

Kek insyaallah hari ni mama buat. Plannye nak buat kek coklat lapis keju tu. Entah jadi entah tidak haha.. We will see :P

Hadiah pun mama belum beli lagi. Haritu mama dah beli baju, cukupla kot ek? Kihkihkih kedek punya mak.. Nanti kita mintak dekat abah lah ye. Abah banyak duit muahaha..

Happy birthday ye sayang. Membesar dengan sihat. Jadi anak yang baik. Anak yang soleh. Mama sayang Shaheem. Sayang sangat-sangat! Mmmuahhh Mmmuahhhh..

Facebook gambar ni, blog pun gambar ni haha.. Sorile, mama malas nak tarik kabel henpong huhu...






2 comments:

  1. Happy birthday Shaheem....
    semoga menjadi anak yg baik,pintar dan soleh...dan juga dikurniakan kesihatan yang baik...:D

    ReplyDelete
  2. happy birthday 2 years shaheem...aunty kenak shaheem dar perut mama awak lagi hehehe..sampai la dah 2 tahun..membesar dengan sihat

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...