Friday, November 29, 2013

MommyCha 1st Giveaway: Mommy & Baby Moments

Assalamualaikum,

Yeayy pada hari Jumaat yang penuh berkat ini, jom kita buat entry khas untuk giveaway by Mommycha yang gojes mojes hehe...

Segan nak join ni sebab aku takde gambar cantik yang nak dipertaruhkan. Tapi apa salahnya join. Tak menang pun takpe hehe

********

Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.

********

Sudahku menjoinkan diri/memfollowkan blog Mommycha.
Korang yang nak join juga silalah terjah blog Mommycha sekarang juga! Click [sini]

Okeh, ini gambar yang kupertaruhkan. Moga-moga ada rezeki hehe


Aku sebenarnya tak banyak gambar together gether dengan Shaheem. Bila korek-korek folder gambar dalam laptop ni semuanya gambar Shaheem dengan abahnya. Dengan mama yillek. Kalau ada pun dalam kereta, sebab mama suka snap sendiri! Pastu time dalam kereta tu jela dia dok diam.. Dalam kereta pun jadi lahhh.. Dalam banyak-banyak gambar, gambar ni lah yang paling aku suka. Sebab Shaheem tengok aku macam tu. Alahai comelnye diaaaaa.. Shaheem tengok ape? Tengok gigi mama kunen ke? haha.. Pandangan dia tu serius buat hati ni cair. Sayang anak mama!

Semoga ada la rezeki untuk menang ye hehe.. 
Thanks mommycha! :D

3 comments:

  1. amal ku sayang.
    tq sebab join GA mommycha.
    alahai shaheem tu nomey yer.
    mak nye pon nomey gak :)
    insyallah ade rezki boleh menang.
    between u have a great smile amal!
    wahh skipping london aku.
    miahahahaha!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...