Monday, October 28, 2013

Too Lazy To Blog!

Assalamualaikum,



Masalah betul la! Aku nak update blog tapi aku tak tau nak cerita pasal apa... Memang masalah paling besar la tu kan buat semua blogger..

Macam ada je cerita tapi everytime nak menulis tu terus hilang idea. Ape daaa...Sebab tu aku malas nak update blog tu..

Macamanala orang lain boleh update hari-hari. Rajin sungguhla korang! Especially mommy geng gojes tu. Sungguh aku respect dengan mommies yang ada entry baru hari-hari. Rajin sungguh dorang bercerita. Paling penting pandai betul dorang bercerita. Sometimes hanya dengan satu gambar, dorang boleh olah dengan menarik sekali. Aku?? Hampehhhh...

Tu baru betul blogger tegar kan. Aku blogger pengamen jalanan je. Haha tetiba...

Aura rajin mengupdate blog tolonglah datang padakuuuuuu...

Ni pun kira update jugak kan? ngehngehngeh

3 comments:

  1. ya ampunnn...masalah kita ni sama la amal..kekdg tu time tgh tak buat apa byk je idea nak menaip..tapi bila sampai je dpn pc ni, terus hilang!!
    ciskek..hik3

    ReplyDelete
  2. hahaha samalah amal ooi... idea tu ada je mcm tungguh nak dimuntahkan je tp malas gila kan nak menaip.. adoiii

    ReplyDelete
  3. dulu amal ok je rajin je...common ama u go bebeh...amal yang dulu bukan la yang sekarang ..heheh ehhhhhhh tetiba

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...