Wednesday, July 24, 2013

Gambar: Royal Baby. Anak William & Kate :D

Assalamualaikum,

Kate Middleton dah pun selamat melahirkan baby sulung Isnin lepas. Baby boy..  Baby berat gak, 8lbs 6oz. Convert to kg lebih kurang 3.79kg. Gigih tau iols google converter tu haha.. Minat punye pasal. Aku memang minat dengan royal couple ni. Nape tah. Comel kot? hehe..

Jom jom layan gambar.. Aku cilok dari Blog BabyCenter..








Cantik kan Kate. Padahal baru lepas beranak tu. Natural beauty orang kata. Kita nih lepas beranak, muka pucat, rambut gerbang-gerbang kot haha.. Bagusla dia, tak malu pun nak show off body lepas beranak, dengan perut pun moncet lagi. Kan sesetengah celebs ni tunggu kurus baru nak kuar tunjuk kat public hehe.. 

Ni muka tuan tanah sehari selepas beranak.
Nasib pakai tudung. Kalau tak pakai memang lintang pukang orang lari ingat mak limah tgh pegang baby haha
Shaheem meraung tak hengatt.. Mama baru nak posing gedik gedik..
Eh eh rindula pulak nak beranak kecikk huhuhu...


7 comments:

  1. lepas bersalin boleh pakai kasut tinggi lg
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. agak2nye mat salleh pakai ke bengkung or barut tu eh?

    ReplyDelete
  3. slumber je die kn perut moncet lg.eh tp nmpk cm die pregnant lg kn??mcm ade baby lg je dlm tu.huu

    ReplyDelete
  4. Pas bersalin rambut cantik lagi. Untungla natural beauty g2.. mak shaheem pun lebih kurang kate jek cer try wt rmbut g2..msti sama.

    ReplyDelete
  5. lepas beranak terus jalan2 ya...perut pun buncit lagi...

    ReplyDelete
  6. i pon minat diorang! biasa la tu kan baru sehari beranank mmg la perut buncit...nanti kempis la tu...hihi

    ReplyDelete
  7. perut buncit biasa la bru bsalin kan hehhe..tp kan selalu terpikir, mat salleh ni berpantang ke tak ye?dr segi mknan, bjalan semua...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...