Sunday, June 30, 2013

FOR SALE: QQ BABY CLOTH DIAPERS

STICKY POST
SCROLL DOWN FOR MY LATEST STORY!

Assalamualaikum,

Aku ada a few pcs cd QQ Baby untuk dijual. Nak masukkan new design tapi kena clear yang ni dulu. Almaklum modal tak besar, dok rolling modal sama hehehe *peniaga kecil kecilan cam gini laaa*

CD QQ Baby ni best tauuu.. Aku suke sangat. Cutting besar, maknanya boleh pakai lama. Shaheem sekarang pakai saiz M. Print comel comel.. Insert gebuss.. Inner suede so stay dry. Memang ramai mommies yang suka dengan cd QQ ni. Murah tapi sangat berkualiti :)

QQ Baby Cloth Diapers
Outer PUL
Comes with 2 microfiber inserts
Inner suede
Fit from 3kg-15kg (Size adjustable S-M-L)

RM20/pc
Buy 5pcs for RM110 including postage


Sape nak order boleh email: alwani.amalini@gmail.com


Flowers

Kitty Head

Purple Flowers

Tinker Bell

4 comments:

  1. Alamak...xpnh pakai tp terus terbekenan design owls tu..alamak camne ni!!!

    ReplyDelete
  2. Alamak...xpnh pakai tp terus terbekenan design owls tu..alamak camne ni!!!

    ReplyDelete
  3. Geram tgk cloth diaper ni. Dulu berangn jg nk bg arissa pakai. Sekali even pakai pampers pun mak jaga Arissa dalam seminggu dua hari je. Huhu.

    ReplyDelete
  4. x penah guna tapi berangan jugak nak pakaikan saif cd ni. comel sangat cd tu tapi tu la mama saif ni malas bab2 membasuh ni tu yg payah. ngehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...