Sunday, June 16, 2013

Contest Baby Ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

Assalamualaikum!^^

Aii ceria je kan mama Shaheem hari ni.. Mama Shaheem nak menjoinkan diri Shaheem dalam contest ceria anjuran blogshop barangbabymurah jadi mama Shaheem wajibla ceria-ceria jugak kannn hehehe..

Ok, sudah-sudahla mama Shaheem membebel. Mari kita jenguk peraturan contest ini^^


Ini banner contest
Modelnya Adelia..
Eh cumilnya diaaaa, jadi menantu acik nak? muahahaha


Peraturan contest ::
Contest bermula sekarang!!!
12.6.2013 hingga 7.7.2013.

1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.

2. Semua lapisan umur boleh join.

3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.


Peraturan contest untuk yang nak join guna facebook :-


1. Jika anda tiada blog,anda boleh submit gambar melalui facebook. 

2.Add facebook personal saya. (Ada di sidebar). Jangan add acc fan pages saya ye..

3.Create 1album khas dengan nama "contest baby ceria by barangbabymurah.blogspot.com"


4. Di dalam album tersebut,anda diwajibkan letak banner contest(refer gambar diatas).


5. Kemudian,anda upload gambar baby anda dalam mood yang ceria dan HARUS TAG FACEBOOK saya.


6. Description gambar haruslah letak point2 berikut :-
1. Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com


7. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI DI RUANGAN CAPTION GAMBAR BABY ANDA. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH YANG ANDA PILIH JIKA ANDA MENJADI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.

Jika anda nak join contest melalui entry blog :-

1.. Jika anda nak join melalui entry blog,  anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


2. Anda harus masukkan gambar banner contest.

3. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.


4. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"


5. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI KE DALAM ENTRY YE. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH APA YANG ANDA NAK JIKA ANDA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.


6. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~


4. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.


5. Hanya akan ada 2pemenang dan 8orang hadiah saguhati. Hanya pemenang PERTAMA yang akan dapat hadiah yang dipilih sendiri, pemenang KEDUA akan mendapat TRUNKI BAG. 8 orang saguhati akan menerima rompers ck 3in1.


6. Jika anda pasangan yang berkawen,anda dan suami boleh join secara berasingan.


7. Anda boleh ajak family anda untuk join, 1baby ada 6 7 gambar pun tetap saya terima,tapi haruslah berlainan owner blog dan berlainan owner facebook.


8. Gambar tak semestinya anak anda seorang..gambar anak anda dengan anda boleh. Dengan kawan2 dia boleh..tapi mesri makesure anak anda nampak ceria,nampak happy dalam gambar.(if dalam gambar ramai baby,tolong inform saya mana satu anak anda ye).

9. Contest terbuka kepada baby/toddler umur 6bulan hingga 5tahun.

10. Dibawah gambar banner samaada difacebook atau di blog,sila copy paste langkah2 untuk join contest ini.


11. LETAK SEKALI TARIKH MULA CONTEST DAN TARIKH TUTUP CONTEST YE.


TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013.


************************************************************************************


Haa itu dia peraturannya.. Sudah paham semua peraturannya? Maka marilah kita tengok gambar yang mama Shaheem pertaruhkan.. Eceh macam tak betul pulak perkataan pertaruhkan tu hehehe..

Ceria tak ceria tak?? 
Dah nganga nganga tu harusla ceria haha..
Ini gambar candid ni.. Shaheem excited bangetttt dapat pijak pasir buat pertama kali dalam hidupnya!
Maklumla orang tak pernah pijak tanah. Rumah Shaheem kan di awangan hehe
Memula geli pastu lama-lama takmau balik weh!!

*Puhhh puhhhh*
Sembur kiri dan kanan. Moga-moga menangla!

NAMA ANAK: SAIF SHAHEEM SHAMSUDDIN
NAMA MAMA: ALWANI AMALINI MUSTAPHA

" mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"

~ Serius murah weh. Aku penah beli rompers ngan Piya. Murah dan berkualiti!~

Ada 7 hadiah yang boleh dipilih. Em kalau nak semua tujuh-tujuh boleh? Huwargghh ada yang nak kena cepuk dengan mommy Adelia ni..

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys


Tengok-tengokkk.. semua hadiah best huhu.. Tu yang mama Shaheem nak semua tuhh.. Tapi disebabkan kena pilih satu sahaja, dengan besar hatinya mama pilih hadiah nombor dua! TRUNKI BAG WARNA MERAH! Nanti kalau dapat ni bolehla Shaheem balik kampung with style! Mesti orang kampung jeles tengok Shaheem bawak beg ni hehehehehe... 

Ok, all steps done! Tinggal nak submit link entry ni kat blog http://www.sweetlikekisses.blogspot.com je.

Mommies yang belum join cepat-cepatla joinkan diri. Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah best-best untuk anak kesayangan anda. Contest bermula 12 Jun 2013 dan akan tamat pada 7 Julai 2013. Haa banyak lagi masa. Cepat cari gambar ceria anak anda!!!^^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...