Tuesday, May 21, 2013

David Beckham Bersara

Assalamualaikum,

Sape tak kenal David Beckham angkat tangan! hehe.. Sape tak kenal kannn... Uii aku masa muda mudi dulu minat gile dia. Siap gunting semua gambar dia dalam paper pastu tempek dalam buku. Haha over. Masa tu Beckham pun muda lagi. Main dengan Man Utd. Aku tak tau aku minat dia sebab dia cute atau sebab dia pandai main bola. Rasanya sebab yang pertama tu hihihi..

Masa muda belia dulu jela aku minat dia. Sekarang dah kureng. Cuma amik tau jugakla pasal dia. Hehe takde keje.. Suka amik tau pasal anak-anak dia especially Harper. Comelsss!

Anyway, Beckham dah bersara dah ponn.. Tua dah kan dia, 38 tahun dah umurnya. Veteran sudah. Boleh duduk rumah diam-diam tanam sayur :P



Bye bye Beckham!

3 comments:

  1. aiikk beckham dah pencen?? huhu..bye2 beckham..

    ReplyDelete
  2. fiqkbe
    sedih sedih...

    dila milin
    hom laaa.. dah tua hehe.. babai beckham

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...