Thursday, February 7, 2013

Cobaan & happy 11m old Shaheem!

Assalamualaikum,

Harini (6/2) hari yang tak berapa nak happy untuk aku.. Untuk bisnes aku. Ada masalah plak dengan supplier & customer. Aduhh tertekan aku.. Rasa macam Shaheem sedikit terabai harini sebab mama was too busy solving the problems. Nasib baiklah hubby yg on duty balik ke rumah sekejap.. Tapi hubby balik pun, bawak balik berita tak best huahuahua.. Ada ke patut nama aku naik untuk AJK ba alif kaf ta??? Huahuahua.. Sabtu ni meeting nye.. Terrrrrpaksa la pergi. Sabor jelaaaa.. Pastu hubby bawak balik parcel untuk aku. CD Shaheem yang dah berjaman lamanye kutunggu.. Bukak-bukak tengok ada barang tak cukup. Order & bayar untuk 3 packs, dapat 1 pack je. Adoiyaiiii.... Nak marah dan geram jugak tapi disebabkan aku tengah serabut dengan masalah bisnes aku tuh, maka aku KIV dulu kemarahan dan kegeraman tersebut....

Banyak jugak dugaan berbisnes nih.. Bukan senangla... Nasib baikle hubby balik tadi. Dapatla dia tenangkan aku yang tengah berserabut. 

Ok dah tutup buku pasal tu. Malassss nak pikir dah..

6/12/13 Shaheem 11months old. Alhamdulillah dia sihat sokmo. Makin lasak! Pandai bergurau jugak dah hehehe.. 

Aku baru notice.. bila aku nak hampar toto untuk tido, dari dia baby lagi aku suka cakap "tokto tokto!" And dia memang sukeeee sangatla.. Sekarang kan bila aku cakap, "tokto tokto!" dia macam ikut cakap tau walaupun  tak jelas. Bunyi tu ada.. Bangga gila aku ohhh.. Cepat pickup jugak dia hehe.. Goodboy anak mama. He's such a brilliant boy!! Cepat-cepat cakap pulak. Mama nak bersembang hehehe..

Ma sexy boy!

3 comments:

  1. sabar ye amal.. dugaan berniaga.. :)) best la shaheem dah boleh nak cakap.. kenapa sy rasa arissa mcm belum eh? huhu.

    ReplyDelete
  2. d yatie
    hihihihi shaheem pun bukan leh ckp lg pun. mama dia yg perasan lebih haha.. shaheem nk panggil mama pun xleh lg. asyik abah bahh bahh je. jelesss..

    ReplyDelete
  3. kwang2... xcukup jgk ke brg nyer yg smpai tu?? adoiyaiiii sabo jelah wani oi

    dugaan berbisnes mmg sgt besar. tp xpe.. jgn mudah mengalah! ape2 pn bisnes jgk bg untung yg byk hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...