Wednesday, January 30, 2013

VIDEO: Shaheem dah pandai berjalan :)

Assalamualaikum,

Shaheem tengah tido tapi boleh bangun bila-bila masa. Jadi kena update blog laju-laju!

Ni nak share video Shaheem berjalan hehe.. Alhamdulilah umur 10 bulan lebih dia dah pandai bertatih dah.. Tapi belum stabil lagila. Asyik jatuh je. And Shaheem pun tak pandai lagi nak bangun sendiri bila duduk. Mesti kena pegang mana-mana dulu baru boleh bangun. Mak cakap Shaheem ni kira ringan jugakla. Cepat berjalan. Alhamdulillah. Tapi kan, ada anak kawan sekeje hubby, anak dia laagi cepat jalan. 8 bulan dah jalan dah. Pompuan lak tu hehe.. Hebat hebat..



Shaheem dah boleh jalan dari ruang tamu sampaila ke dapur.. Kadang-kadang sampai dalam bilik. Aku tutup semua pintu, tak mau di masuk. Bila masuk, dia senyap-senyap buat keje dalam tu. Bukak lacila.. Habis kain baju dia punggah keluar. Sabar jelaaa..

Terhibur sangat tengok keletah anak ni. Tak sangka dah besar camni dah hehe.. Dulu meraaah je lagi dalam dakapan..

5 comments:

  1. Hi! Baca belog dari shahem dalam perut lagi, sekarang dah boleh berjalan.. :P hihi. Tapi penat lagi extra bila anak dah berjalan, tak habis-habis nak mengukur rumah.. :/ tapi best.. penat yang best :)

    ReplyDelete
  2. xsabarnye nk tgk dhia jalan pasni...

    ReplyDelete
  3. x sbr nak tngu zara pndai jalan jugak
    waaa...good boy shaheem...

    ReplyDelete
  4. lepas nie meratalah jalannye...hehe...

    * wani, bagi alamat.FB zue tahir

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...