Monday, January 28, 2013

Gigi Shaheem @ 10m Old

Assalamualaikum,

Nak tayang gigi Shaheem yang sekarang ni dah berjumlah 7 batang. 4 kat atas, 3 bawah..


Hahahahaha

Besar kan gigi kapak dia dua batang tuu.. And guess what, gigi kapak belah kanan tu dah tersopek sikit. Eh ke orang panggil ape eh? Shaheem la, haritu.. dihantuknye gigi tu ke lantai. Takde keje kan. Menangis tak hengat. Bila aku check memang gigi dia yang tu tepi dia macam dah patah sikit. Aduila anak jate ambo nihh... Sabar jelaaaa...

Shaheem tak kuat menggigit. So farla.. Lepas-lepas ni tak tau huhu..

Sekarang mama nak kena pikir cara-cara nak menjaga gigi dia pulak... Any tips?

3 comments:

  1. Eh..banyak lak gigi dia..

    Oni dulu cam tu gak. Gigi udah le jarang. PAstu tumbuh sebelah pendek sikit sebab masa nak tumbuh tu dia jatuh tersembam. JAdi, satu daripada gigi depanya tu 'terbantut' sikit tumbesaran nya.


    minta hapdet bloglist amal ye bcoz makbed punye link dah tukar.

    ni link baru.
    http://makbedthejournal.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. mak bed
    aah tula, byk dah gigi dia. cepat betul.. huu kalau jatuh tersembam takpe lg, ni sengaja hantuk. sendiri cari pasal.. takpe oni, nnt tumbuh yg kekal jaga elok2 :D

    hee nnt sy update link baru. dah lupe password utk blog precious companions tuh kekeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...