Saturday, July 28, 2012

I'm 27 Years Old Today

Assalamualaikum,

Yep, saya berusia 27 tahun harini. 28 Julai 2012. Alhamdulillah. Terima kasih Allah di atas kurniaan usia ni.

27 tahun. Tuanya rasa haha.. Pada usia 27dah berkahwin, dah ada seorang anak. Alhamdulillah. Pemberian Allah SWT yang sangat berharga. What's next? Wallahualam. Semoga yang baik-baik saja kan?

Sambutan? Takde ape sambutan pun. Bulan puasa kan. Nak makan-makan pun takleh. And plus aku kurang sihat. Batuk, selesema, sakit kepala. Hubby kata, "lekat adik kottt..." huahuahua... Nehi nehi.. Aku period lah! Lekat betul baru tahu nak hepi ke nak gelabah hehe...

Oh by the way, hubby tak ingat pun harini birthday aku. pfffttt... Dia tahu pun after kakak aku call nak wish birthday. Aku diamkan je. Malas la nak canang harini birthday aku kan. Kang orang kata aku pathetic pulak. Kalau dia ingat takpe. Tak ingat pun takpe. Doesn't matter. Malas nak merajuk merajuk sebab dia lupa. Letih. hehe.. Lagipun aku memang dah agak dah dia tak ingat.

Dah dia tak ingat takdela hadiah-hadiah spesel kan hehehe.. Buka puasa pun beli je harini. Hubby by time-off untuk aku harini. Tak payah masuk dapo. Hadiah birthday katanya. Plus sebab aku sakit.

Eh kla. Shaheem dah nangis.

Tata!


4 comments:

  1. happy birthday mummy shaheem! ;)

    ReplyDelete
  2. happy belated besday dear... kdg2 bday tu mcm dah xde apa kan..

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday.. May Allah bless u.. :D

    ReplyDelete
  4. heppy bday wani..lewat wish..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...