Saturday, February 11, 2012

Bertemu Mata Dengan Players Red Warriors :D

Assalamualaikum,

Harini Kelantan lawan Terengganu di Kota Bharu kan. Semasa aku menaip ni, Kelantan tengah mendahului 2-0. Harap-harapnye Kelantan menang la ek ehehe..

Anyway, aku nak bercerita pasal Kelantan lawan Sabah di Stadium Likas 8 Februari lepas.

Masa mula-mula tahu Kelantan akan datang ke Sabah, aku memang excited gile hoho... Nakkk sangat pegi stadium tengok Kelate main secara live. Dah penah tengok dulu di Stadium Shah Alam masa Kelantan lawan Selangor. Pergi dengan kawan-kawan dan abang aku. Kali ni nak la jugak pegi tengok bola dengan my pumpkin kan kan ehehe.. Walau bagaimanapun, hajat saya ni dibangkang sekeras-kerasnya oleh sang suami yang risau bini dia ni terberanak di stadium :P Lagipun suasana dalam stadium tu pun mungkin tak sihat untuk saya.. Lelaki ramai berbanding perempuan. Of course majoritinya merokok kan. Asap rokok tak elok untuk ibu mengandung nih. Kang tak pasal-pasal semput pulak kann... Sebagai isteri yang mendengar kata, saya redha jelaaa... Biarlah suami pergi dengan kawan-kawan dia.. Pasrah je bunyinya haha..

Nak dijadikan cerita, sehari sebelum game tu hubby dengan kawan-kawan dia pergi ke Stadium Likas nak beli tiket. Tapi dorang tak jual pun lagi. Esok harinye baru jual.. Tapi dorang ni langkah kanan. Kebetulan pulak masa tu player Kelantan datang ke stadium untuk training. Ape lagi kannnnn ehehehe.. Amikla peluang bergambar dengan dorang..

Ok, saya jeles :P

Tiket perlawanan, RM10 untuk tempat terbuka,
Tapi my pumpkin dapat duduk di grand stand (tiket RM20)
Dengan kapten Red Warriors, Badhri Radzi aka Piya :)
Tinggi rupanya Piya ni..

Daudsu..
4 orang ni ketinggian lebih kurang jek ekekeke

With coach, Peter Butler..

Tan Sri Annuar Musa, sporting :)

Ok, yang ni paaaaling aku jeles.... Sebelum my pumpkin balik dia dah bagitau ada surprise. Aku takleh nak teka la ape benda surprisenye... Dia sampai depan pintu aku sambut macam biasa, tak perasan apa-ape yang pelik. Sekali my pumpkin cakap, "sayang ni tak perasan ke..." Aku tanya dia, "ape dia?" Dia tayang-tayang baju yang dia pakai.... Hohhhhhhhh.... ok jelesssss...


Ni la baju yang dia pakai..
Ada sign Tan Sri Annuar Musa, Peter Butler, Indra Putra, Daudsu, Mat Yo & Piya
Dia pinjam marker pen dengan abang yang jual tiket hehehe..
Guess what, aku belom basuh baju ni! haha.. takut hilang dakwat..
Nak kena letak dalam frame nih...
10-20 tahun lagi sure baju ni sangat berharga kan kan hehehe
*jelesssssssss*
Aku tanya dia nape tak amik gambar & sign player yang lain. Dia kata dia segan. Huh, kalo aku ada kat sana, abes semua orang aku amik gambar hahaha.. Peduliklahh segan ke tak segan :P

4 comments:

  1. waaahhh!! syoknye sis!! untung abedin dpt jmpa player2 klate..gomo klate gomo..!! mano sign khairul fahmi?? eehehehe..

    ReplyDelete
  2. ekcited kan bile leh jumpa players yg hebat2 ni..ehehee....sama kes sy taun lepas, jmpe mat Yo n apek kat airport...serius x caye n cepat2 bgtau hubby terus die nk g bgambar..nasib baik apex sporting...cuma ngan matyo je x sempat...ngan daudsu, piya n nurul azwan roya tu tjumpa kt stadium..diorg tgh mkn kt meja blkg...tp xg tegur pun malu etek hehheee

    ReplyDelete
  3. wahhh..mujur dia pakai baju putih gitu kan?

    ReplyDelete
  4. Wah syok ye dpt jumpe player bola klate..hehe..So apepun,aku nk jemput tuan rumah n semua pgunjung2 blog ni,j0m watch VIDEO2 aku main gitar kapok/menyanyi at channel YouTube aku.. Klu ada yg seksi meksi cuma pakai boxer je atau tak pakai baju tu maaf la.. Maklum la,rekod kt rumah je kn.tp aku x la hebat mane,baru nk blaja2 men gitar.. Klik ni ye, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...