Sunday, January 1, 2012

ShoutMix is Goneeeee..

Assalamualaikum,

Aku memang dah alert dah pon yang shoutmix akan terminate dia punye free service. Tak meroyan pun ehe.. Sebabnya aku rasa takde guna jugak letak shoutmix box tu kat blog. Everyday yang singgah, hanyala orang-orang yang nak promote barangla.. cakap dah follow aku tapi sebenarnya tak follow pun. Takde pun yang betul-betul drop by to really say HI to me. Kalo ada pun very rare la....

So takpela dah gone pun. Aku pon dah remove dah dari blog. Dan tak bercadang nak letak benda lain.

If you guys have anything to ask me, just drop a comment kat mana-mana latest entry ye..

Tq! :)

3 comments:

  1. haha..mia pn x kisah psl shoutmix ni...mmg dh agak akan jd mcm ni..byk yg masyuk kat situ karut marut belaka...

    ReplyDelete
  2. yelahkan ingtkan nape la x kua2 ni..huhu....tapi x pe x de pun..

    ReplyDelete
  3. mia ina
    hehe tula.. xde pon takpe

    eamy
    a'ah ada dorang announce :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...