Sunday, January 8, 2012

Masterchef Malaysia Season 1 - Siapa Juara?? EZANI!! :D

Assalamualaikum,




Dah habes dah pon Masterchef, Ezani juara pertama Masterchef Malaysia :) Tahniah tahniah...

Aku lebih suka kalau Wahidan yang menang hehe sebab suka dengan keikhlasan dia.. Start dari tangga bawah tapi Wahidan slowly naik ke atas dan akhirnya jadi salah sorang finalis. Tak menang pun takpe la, sekurang-kurangnya, orang dah kenal dia :)

 Ezani memang bagusla. Sepanjang berapa minggu Masterchef ni Ezani memang cool je. Masakan dia pun selalu dapat pujian. She deserved the title..

Bila pulak audition Masterchef season 2? Aku nak pergi ni huahuahuahua...

Tetiba ada yang cakap, "nyingge pun tok pandaiiiiii...."

Cehsssss kesok ati :P

******


Ezani atau Wahidan?



Ezani cool je orangnye.. Wahidan pulak awal-awal dulu boleh kira underdog jugakla, tup tup dapat ke final. Caya lahh..

Ape-ape pun jom tengok dulu :)

Ada orang tu cakap nak support Wahidan, sekali tetiba nak add Facebook Ezani pulak. Gatai! haha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...