Monday, January 16, 2012

Kerja Harini

Assalamualaikum,

Ape ingat suri rumah tangga duduk rumah goyang kaki je ke? hehe nehi nehi tidakk...

Suri rumah pun ada keje jugakkkk....

Keje aku harini ialah,

Cuci baju.. Tak banyak pun.
Baju dok pakai hari-hari :D
Pagi-pagi keluarkan dulu lauk mentah dari peti ais.
Keluarkan ayam & ikan kembung.
Ni untuk dinner. Lunch makan ape ada je..
Petang baru masak untuk dinner.
Sempoi weh lauk harini hehe.
Aku dah malasssss
Cukupla ikan singgang n ayam goreng dan budu.
Dessert, mangga masam hehe
Hubby pun prefer lauk-lauk macam ni je

3 keje kat atas tu keje rutin hari-hari.
Yang ni je tak rutin :)
Aku prewash cd harini.. Prewash kali pertama.
Esok sekali lagi.
Alhamdulillah cuaca panas terik..
Pocket cd n insert kering elok je.

Tu lah keje aku harini.. Aku sebenarnya ada satu lagi keje... Lipat baju! haha malas betul. Bertimbun-timbun dah baju dalam bilik tengah tu. Adei bila nak rajin...

Satu lagi keje ialah.. prewash baju baby! Bile tah huhuhu.......

3 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhh pakai cd jugak?? samalah kita!!!

    ReplyDelete
  2. waaaa rajin sungguh mummy ni.. dulu akak yer pre wash ni semua husband yang buatkan.. ekekeke.. ngelat kan.. sbb mmg dari ari pertama kawen, basuh baju dia yer bahagian, masak2 akak yer bahagian.. lipat baju tengok siapa yang sempat.. either akak or dia.. hik hik

    ReplyDelete
  3. baby (mama amana & arief
    hehehe baru nak try pakaikan kat baby nanti, insyaallah :)

    ain nazri
    wahhh bagusnye hihih.. saya suri rumah kak. dk umah je. kenala buat2 rajin ehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...