Tuesday, December 6, 2011

Pakaila Seluar Nampak Boxer Kalo Anda.....

Assalamualaikum,

Aku selalu rasa annoyed bila nampak lelaki pakai seluar londeh londeh nampak boxer. Nasib baik tak nampak bontot. Nampak boxer pun dah cukup buat aku sakit hati sakit mata tengok... Kalau nampak bontot lagi laaa....

Budget hip hop la ni?
Ke budget sexy?
Huh...

A friend of mine share something about this dalam facebook.  



Rupa-rupanya trend pakai seluar londeh nampak boxer ni dicipta oleh orang-orang yang duduk dalam penjara di US sana... Kalau pakai macam ni maknanye dorang willing nak have sex with other prisoners. Dorang buat macam ni sebab tak nak guard tahu...

Super duper eeeyuuuu...

Korang nak lagi ke pakai macam ni? (Pada yang selalu pakai macam ni la...)

Tukala gaya pakai tu. Buruk benar mata memandang. Dan ishh, takkan mahu jadi cam prisoners kat US tu kot???? Huuuuuu.... geli!

3 comments:

  1. budak2 sekarang mmg camtu agaknye..suka ikut x tentu pasal..asal boleh jek..kdg2 serius x faham..huhu..

    haha..lepas ni, klu dieorang kena rogol, jgn repot polis le..sape suruh pakai seluar londeh2 kan..? :D

    p/s : eh, ade ke lelaki kena rogol..? adoi~

    ReplyDelete
  2. shimawar
    anak muda sekarang mudah sangat ikut budaya barat. dorang tak tau baik ke buruk. tau ikut je huhuhu..

    farra arisha
    ooppsss! :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...