Sunday, November 27, 2011

Pearls Anybody? :)

Assalamualaikum,

Dah bape minggu eh berhenti kerja? 3 minggu? Almost a month dah rasanya. Seriously, I am damn bored! Bosannye duduk rumah....... Doing the same things everyday. Kemas rumah, tengok tv, makan, tido.. Bukan aku tak suka, aku suka. Part paling suka dapat stay dengan my husband la kan. Tapi dia keje. Memalam jele ada masa dengan dia. And kalo dia duty... aiyark bosan tak payah cakap...

Rasa macam nak kena keje jugakla.. Thinking of starting online business. Tapi... nak jual ape? Dan persoalan paling penting, modalnya nak cekau dari mana? Hmmm....

Kalau aku jual accessories made from pearls agak-agaknya ada ke yang nak beli? :D Almaklumle, Sabah ni kan banyak pearls. Cantik-cantik pulak tuh! . Hmmmm...modal starting tuh nak cari dari mana huhuhu..

Takpe, rancang dulu kan? Nanti start slowly. Insyaallah :)

4 comments:

  1. saya akan menyokong usaha anda!

    rantai mutiara 2! percuma 1 leh tak??? hahaha

    hv a nice day...

    ReplyDelete
  2. l.r
    hihihih.. boleh! yana tolong jadi pengedar sama la hihihi

    zura
    hehe thanks zura menyokong.

    ReplyDelete
  3. cepat ler...cepat cr brooch pearl...layoq2 kat sini...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...