Thursday, September 8, 2011

Weekend ni Nak Ke Sabah :D

Assalamualaikum,

Semalam bawak my pumpkin pegi Wisma Transit di Jalan Semarak, KL. Besar rupanya tempat tuh. Jakun sekejap haha..

Hari ni after work, giliran aku pulak pergi sana. Terpaksa tinggalkan dia sorang-sorang semalam cos harini aku keje *sigh* Hopefully jalan tak jam dan aku tak sesat! Kihkih.. Sesungguhnya aku sangat fail dengan jalan KL nih. Especially Jalan Semarak tuh. First time sampai sana. Semalam nasib baik ada kawan aku, baik hati tolong tunjukkan jalan. Siap tolong drive kan lagi hihi.. Tapi harini kena drive sendiri dah lah. Moga-moga tak sesat!

We're going to spend a night there, then tomorrow, insyaallah akan fly ke Sabah. Aku pegi teman my pumpkin seminggu kat sana sebelum kitorang berpisah sekejap selama 2 bulan. November, insyaallah, aku akan ke sana permanently :) Alah tak sampai 2 bulan pon sebenarnye.. Sabarlah ye wahai hati! So, seminggu ni nak spend time dengan dia sepuas-puasnya. By the way, 12 September is his birthday. Celebrate kat Sabah lah nampak gayanye hehehe..

Aku bawak laptop. In case bosan-bosan time dia pegi keje. Aku duduk rumah bukan boleh buat ape. Barang-barang next month baru sampai kot. Insyaallah aku update my stay there.

Till then, take care uols! :D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...